utorak, 11. avgust 2020.

Kruševac
utorak
Umereno oblačno. Moguća grmaljvina.
Umereno oblačno. Moguća grmaljvina.
30°C
Trenutni pritisak: 1020 mb
Vlažnost: 49%
Brzina vetra: 1 m/s S
 

Napred, napred Napredak…

Napred, napred Napredak…

Fudbaleri kruševačkog Napretka, posle 13 odigranih kola u Prvoj ligi Srbije, vode na tabeli i imaju lepu prednost nad beogradskim Voždovcem. Šest bodova je izgleda dovoljno da se mirno završi jesenji deo šampionata, mada treba pomenuti poslednja dva kola, 24. novembra i 1. decembra, kada lider igra sa Borcem u Čačku i dočekuje Voždovac.

U dosadašnjem toku prvenstva, Kruševljani prednjače i po broju postignutih golova. Postigli su 32, čak 13 više od najozbiljnijih pratioca Voždovca i Borca, Na Napretkovim utakmicama, po statistici PR kluba Marka Djordjevića, postiže se i najviše golova u proseku, čak 3,35 i Kruševljani su jedina ekipa koja se u tom segmentu nalazi iznad trojke. Fudbaleri Napretka na šest od 13 susreta nisu primili gol, a samo za sada u Novoj Pazovi nisu postigli.

Golgeteri u timu su dva Nenada, Mirosavljević i Gavrić, prvi je postigao 9, drugi gol manje. Bivši igrač Mačve iz Šapca igra u životnoj formi.

Šef stručnog štaba Nenad Milovanović koristio je 21-og igrača u dosadašnjem toku Prve lige Srbije, a najviše vremena na terenu proveo je Marko Paunović, zatim Nemanja Krznarić i Žarko Udovičić. U žutim kartonima prednjače Obeng Regan i Bogdan Milošević.

Navijači će još samo dva puta videti svoje ljubimce u jesenjem delu, prvo dolazi Kolubara, a zatim 1. decembra, u derbi susretu kada gostuje Voždovac.

Povezano