ponedeljak, 29. novembar 2021.

Kruševac
ponedeljak
Mogući pljuskovi.
Mogući pljuskovi.
5°C
Trenutni pritisak: 1000 mb
Vlažnost: 85%
Brzina vetra: 1 m/s SZ
 

Zamenik gradonačelnice Aleksandar Jovanović – o obeležavanju 14. oktobra i o investicijama

Zamenik gradonačelnice Aleksandar Jovanović – o obeležavanju 14. oktobra i o investicijama

Gostujući u Jutarnjem programu Televizije Kruševac, zamenik gradonačelnice Aleksandar Jovanović govorio je o investicijama uloženim za razvoj našeg grada u proteklom periodu i najavio ulaganja za narednu godinu. Ovom prilikom Jovanović je podsetio na jučerašnji dan 14. oktobar, koji se obeležava kao Dan oslobođenja grada Kruševca u Prvom i Drugom svetskom ratu. 

Pored navedenog, otvoreno je i dečije igralište na Bagdali na kome je pored uobičajenog mobilijara postavljen i mobilijar za decu sa posenim potrebama, kako bi više vremena provodila van kuće sa svojim vršnjacima.

Govoreći o uloženim investicijama u Kruševcu, Jovanović je podsetio da se do kraja godine očekuje i kraj izgradnje poletne piste na aerodromu Rosulje, radovi na izgradnji Auto puta su u toku i izvode se predviđenom dinamikom, počela je izgradnja Regionalne deponije u Srnju, a rekonstruisan je i veliki broj gradskih i seoskih ulica

Napredak je očigledan, a mi ćemo nastaviti istim tempom da radimo i gradimo Kruševac, koji je sada već jedan od najsređenijih gradova u Srbiji, dodao je Jovanović.

Povezano