četvrtak, 29. septembar 2022.

Kruševac
četvrtak
Oblačno.
Oblačno.
14°C
Trenutni pritisak: 1010 mb
Vlažnost: 81%
Brzina vetra: 1 m/s JI
 

Kancelarija za mlade Odeljenja za društvene delatnosti grada Kruševca organizuje sedam besplatnih  radionica

Kancelarija za mlade Odeljenja za društvene delatnosti grada Kruševca organizuje sedam besplatnih  radionica

Kancelarija za mlade Odeljenja za društvene delatnosti grada Kruševca organizuje sedam besplatnih  radionica za mlade od 15 do 30 godina. Cilj je da se steknu nove veštine, upoznju novi drugari i kvalitetno provede slobodno vreme.

Planirani su kursevi iz osnova fotografije, osnova programiranja, osnova šminkanja, digitalnog marketinga, pisanja projekata, izrade murala, grafičkog dizajna. Prijava za radionice je na: www.tiny.cc/kzmradionice2021 – do nedelje, 24. oktobra.Svaki od kurseva se sastoji od 12 radionica u trajanju od 90 minuta. Realizuju se, do kraja novembra, u Klubu za mlade Kancelarije za mlade, Centru za stručno usavršavanje i informatičkom kabinetu Ekonomsko-trgovinske škole. U slučaju pogoršanja epidemiološke situacije, radionice će biti realizovani online (putem GoogleMeet platforme).Cilj realizacije radionica je obezbeđivanje kvalitetnog, interaktivnog, zanimljivog neformalnog obrazovanja i angažovanog provođenja slobodnog vremena mladih grada Kruševca.

Radionice se realizuju u sklopu programa Kancelarije za mlade Odeljenja za društvene delatnosti grada Kruševca i finansira ih Grad Kruševac

Povezano