ponedeljak, 29. novembar 2021.

Kruševac
ponedeljak
Oblačno.
Oblačno.
6°C
Trenutni pritisak: 1000 mb
Vlažnost: 91%
Brzina vetra: 1 m/s JJI
 

Druga LIDL prodavnica u Kruševcu od 4. novembra

Druga LIDL prodavnica u Kruševcu od 4. novembra

Zahvaljujući poverenju koje su Kruševljani poklonili Lidlu, ovaj savremeni diskont otvoriće 4. novembra, drugu prodavnicu u ovom gradu, na adresi Jug Bogdanova 23. Istog dana biće otvorena i prva prodavnica u opštini Bačka Palanka, što će ukupan broj Lidl prodavnica u Srbiji povećati na 56.

Kruševljanima će i u novoj Lidl prodavnici već od prvog dana biti ponuđen  asortiman od oko 1.800 proizvoda u stalnoj ponudi, a od čega više od 600 dolazi od domaćih dobavljača. Od nedavno, Lidl je u asortiman uvrstio i novi brend pod nazivom S ljubavlju, domaće kog čini oko 80 proizvoda inspirisanih tradicijom, isključivo domaćih dobavljača, poput šumadijskog jogurta sa 4% mlečne masti, knedla sa malinama, uštipaka i slično.

U izgradnji druge prodavnice u Kruševcu učestvovalo je oko 20 podizvođača, sve domaće firme, dok je glavni izvođač radova iz Kruševca.

„Sa novom prodavnicom bićemo bliži još većem broju Kruševljana, kojima želimo da, kao savremeni diskont, pružimo drugačije i bolje iskustvo kupovine. To su pre svega brze kase i veliki prolazi između rafova, asortiman neprehrambenih proizvoda, prostran i besplatan parking, kao i tematske nedelje u kojima se upoznajemo sa ukusima inspirisanim internacionalnim kuhinjama. Zajedno sa 25 novih kolega prolazimo poslednje pripreme tako da sve potrošače od 4. novembra, dočeka jedinstvena ponuda Lidl brendova na koju su navikli i u ovoj Lidl prodavnici“, izjavila je Jasmina Šrndić, iz Korporativnih komunikacija Lidla Srbija.

Povezano