ponedeljak, 29. novembar 2021.

Kruševac
ponedeljak
Mogući pljuskovi.
Mogući pljuskovi.
5°C
Trenutni pritisak: 1000 mb
Vlažnost: 85%
Brzina vetra: 1 m/s SZ
 

Grad Kruševac sklopio ugovor o saradnji sa Fondacijom „Zajedno za mlade – prof. dr Danica Grujičić“

Grad Kruševac sklopio ugovor o saradnji sa Fondacijom „Zajedno za mlade – prof. dr Danica Grujičić“

Grad Kruševac sklopio je ugovor o saradnji i zajedničkim aktivnostima sa Fondacijom „Zajedno za mlade – prof. dr Danica Grujičić“. Cilj je da se pomognu deca i mladi od osnovne škole do fakulteta, ko i da im se omogući da dalje razvijaju svoj talenat.

Ugovor o saradnji između Grada i Fondacije „Zajedno za mlade – prof. dr Danica Grujičić“ popisale su gradonačelnica Kruševca Jasmina Palurović i profesorka doktor Danica Grujičić, po kojoj Fondacija i nosi ime. Doktorka Grujičić rekla je da je cilj ove saradnje da se pomogne što većem broju talentovane dece.

Gradonačelnica Jasmina Palurović ocenila je da je saradnja sa Fondacijom izuzetno bitna kako za grad tako i za sve mlade u Kruševcu. Ona je rekla da je cilj saradnje da mladi i talentovani ostanu u Kruševcu i Srbiji.

Fondacija „Zajedno za mlade-prof. dr Danica Grujičić“ osnovana  je 2018. godine na inicijativu studenata Univerziteta u Kragujevcu, s namerom da podržava izrazito talentovanu decu i mlade koji postižu vrhunske rezultate u nauci, umetnosti i sportu.

Povezano