ponedeljak, 24. januar 2022.

Kruševac
ponedeljak
Bez padavina.
Bez padavina.
-5°C
Trenutni pritisak: 1040 mb
Vlažnost: 92%
Brzina vetra: 1 m/s S
 

UZ NAŠ JUBILEJ: Vesna Nikolić – Sa svakim danom nove ideje i mogućnosti za kreiranje programa

UZ NAŠ JUBILEJ: Vesna Nikolić – Sa svakim danom nove ideje i mogućnosti za kreiranje programa

U okviru projekta „Mali veliki ekran“, koji Televizija Kruševac realizuje u saradnji sa Ministarstvom kulture i informisanja, a povodom obeležavanja 30 godina rada Regionalne Televizije Kruševac gledaoce upoznajemo sa našim kolegama, bivšim zaposlenim, penzionerima  i onima ljudima  čiji je doprinos nemerljiv, kada je osnivanje RTK u pitanju.

Iako se dugo smatralao da je biti kamerman ili realizator u televiziji posao isključivo namenjen jačem polu, koleginica Vesna Nikolić tu tvrdnju demantuje, radeći kao šef tehnike, a najčešče za pultom u realizaciji, odnosno novinarski rečeno s druge strane stakla.

Sećajući se početka rada ona kaže da su to bili lepi dani, puni entuzijazma, a televizija je prostor koji prosto začara  ljude i sa svakim narednim danom i razvojem tehnke rađaju se i nove ideje i mogućnosti za kreiranje programa.

Regionalna RTK je  medijski lider u regionu i šire, a plane je da i u budućnosti ostanemao na putu plasiranja  brzih, tačnih i pravovremenih informacija, poručuje koleginica Nikolić.

 

Povezano