ponedeljak, 24. januar 2022.

Kruševac
ponedeljak
Bez padavina.
Bez padavina.
-5°C
Trenutni pritisak: 1030 mb
Vlažnost: 74%
Brzina vetra: 1 m/s S
 

Načelnik Gradske uprave Ivan Anđelić: Do sada uloženo blizu tri milijarde dinara u infrastrukturne i kapitalne projekte

Načelnik Gradske uprave Ivan Anđelić: Do sada uloženo blizu tri milijarde dinara u infrastrukturne i kapitalne projekte

Ostvarenje svih privatnih i poslovnih želja svojim sugradjanima povodom predstojećih praznike, poželeo je načelnik Gradske uprave Ivan Andjelić. Trudićemo se da 2022. godina bude uspešnija i da rezultati budu u duhu maksime da za Kruševac nije ništa dovoljno dobro ako nije najbolje.

– Godina za nama, 2021., je godina jubileja, rekao je sumirajući 2021. godinu načelnik Gradske uprave Ivan Andjelić, koji je dodao i da je na teritoriji Kruševca do sada uloženo blizu 3 milijarde dinara u infrastrukturne i kapitalne projekte.

– Kada govorimo o ulaganjima, mislimo na uže gradsko jezgro i seosku sredinu. Kapitalne invistecije, izgradnja Moravskog koridora i Aerodroma na Rosuljama, nisu ukalulisani u pomenut iznos investicija. Dinamika se poštovala i u zavisnosti od vremenskih prilika, poštovali svi projektima predvidjeni rokovi. Očekujemo da i u narednoj godini rezultati budu na nivou ovogodišnjih, znamo da možemo i više i potrudićemo se da standard svih Kruševljana podignemo čime bi dobili kvalitet više. Puštanjem u rad deonice Moravskog koridora, završetak radova na aerodromu Rosulje, formiranje poslovno-stambenog kompleksa na prostoru Starog aerodroma samo je deo planova za 2022. godinu – rekao je sumirajući godinu za nama Ivan Andjelić načelnik Gradske uprave grada Kruševca.

Povezano