četvrtak, 19. maj 2022.

Kruševac
četvrtak
Bez padavina.
Bez padavina.
19°C
Trenutni pritisak: 1030 mb
Vlažnost: 36%
Brzina vetra: 1 m/s SSI
 

Povodom održavanja referenduma u nedelju – vanredna konferencija za novinare u sedištu kruševačkih naprednjaka

Povodom održavanja referenduma u nedelju – vanredna konferencija za novinare u sedištu kruševačkih naprednjaka

„Da li ste za potvrđivanje akta o promeni ustava Republike Srbije“ glasi eferendumsko pitanje na koje će gradjani odgovarati u nedelju kada je zakazan referendum. To je bio povod sazivanja vanredne konferencije za novinare u sedištu kruševačkih naprednjaka.

-U skladu s Ustavom, referendum radi odlučivanja svih građana Republike Srbije raspisuje Narodna skupština, na zahtev većine svih narodnih poslanika ili najmanje 100.000 birača. Srpska napredna stranka poziva svoje članstvo, simpatizere i gradjane da se odazovu pozivu na referendum i da glasaju „DA“, rekao je član predsedništva SNS i narodni poslanik Zoran Tomić, na vanrednoj konferenciji za novinare tim povodom.

On se osvrnuo i na reformu iz prethodnog perioda dok je SNS bila u opoziciji i koliku je štetu napravila ta i takva reforma, rekao je Tomić i nastavio

Na konferenciji je prisustvovala i potpredsednica Srpske napredne stranke Nevena Đurić i Katarina Milosavljević. Na Referendumsko pitanje „Da li ste za potvrđivanje akta o promeni ustava Republike Srbije?“ možete odgovoriti u nedelju 16. januara u vremenu od 7 do 20 sati na 130 biračkih mesta, na kojima inače glasate, čulo se na konferenciji za medije u sedištu kruševačkih naprednjaka.

Povezano