utorak, 11. avgust 2020.

Kruševac
utorak
Umereno oblačno. Moguća grmaljvina.
Umereno oblačno. Moguća grmaljvina.
31°C
Trenutni pritisak: 1020 mb
Vlažnost: 47%
Brzina vetra: 1 m/s S
 

Nagrađena Turistička organizacija Kruševac

Nagrađena Turistička organizacija Kruševac

Na izložbi suvenira i turističkih publikacija u Leskovcu, Turistička organizacija Kruševac dobila dve treće nagrade: u ketegoriji jednolisnih publikacija i video materijala

Na leskovačkoj izložbi, koja osim promovisanja turističkih publikacija i video materijala nastalih u prethodne dve godine, ima i takmičarski karakter, Turistička organizacija Kruševac takmičila se u četiri kategorije. Nagrađena je za jednolisnu publikaciju „Licigradsko srce“ i promotivni film o Kruševcu koji je Turističkoj organizaciji grada Kruševca poklonila Agencija „Golding“. Autor ovog filma je snimatelj RTK Goran Erčević.

Aktivnosti Turističke organizacije nastavljaju se ove nedelje kroz saradnju sa Zavodom za proučavanje kulturnog razvitka iz Beograda, ističe direktorka TO Kruševac Marina Janković. Predstavnici Zavoda, boravili su u Kruševcu u oktobru, a cilj ove posete je istraživanje kulturnog bogatstva regiona Zapadne Srbije i Šumadije. Planirana su dva sastanka: sa građanstvom o temi kulturni turizam, identitet i kulturno-turistička promocija grada Kruševca i okoline i drugi sa predstavnicima kulture, privrede, ugostiteljstva i turističkih agencija. Kao rezultat ovih aktivnosti, u Turističkoj organizaciji Kruševac očekuju bolju poziciju Kruševca na turističkoj mapi Srbije.

Povezano