subota, 25. jun 2022.

Kruševac
subota
Uglavnom bez padavina.
Uglavnom bez padavina.
18°C
Trenutni pritisak: 1010 mb
Vlažnost: 100%
Brzina vetra: 0 m/s JJI
 

Gradsko rukovodstvo obišlo Parunovac, Dedinu i Makrešane

Gradsko rukovodstvo obišlo Parunovac, Dedinu i Makrešane

U nastavku obilaska infrastrukturnih radova na teritoriji grada Kruševca, gradsko rukovodstvo obišlo je i Parunovac, Dedinu i Makrešane.

U Parunovcu je juče asfaltitrana Ulica Milana Konjevića duga 650 m, a u toku su zemlajni radovi u još 4  ulice ukupne dužine 2 hiljade i 10 metara – Kralja Radoslava, Braće Blagojević, i ulice ka crkvikao i Prvomajske. Ukupna investicija u putnu infrastrukturu u ovom trenutku u ovoj mesnoj zajednici je preko 41 milion dinara.  U Dedini su novo asfaltirane dve ulice Učiteljske i        a  predsednik ove MZ Bratislav Jovanović, istkao je da se svi dogovoreni projekti realizuju po planu. Meštani Makrešana dočekali su gradonačelnicu Jasminu Palurović ispred tamošnjeg Doma kulture. Prioritet i kapitalna investicija u Makrešanu je kanalizacija za koju je u toku izrada projektne dokumentacije.

Na teritoriji grada Kruševca trenutno je aktivno 149 gradilišta. Grad je iz budžeta u ovoj godini za infrastrukturne radove opredelio 30 % budžeta istakla je prilikom obilaska radova gradonačelnica Kruševca Jasmina Palurović.

Povezano