petak, 21. februar 2020.

Kruševac
petak
Bez padavina.
Bez padavina.
-3°C
Trenutni pritisak: 1020 mb
Vlažnost: 97%
Brzina vetra: 1 m/s JJZ
 

Osećaj sigurnosti postiže se osiguranjem

Osećaj sigurnosti postiže se osiguranjem

U toku je treća akcija Kompanije Dunav osiguranja – podela flajera za osiguranje imovine objedinjenom naplatom

Nakon većih gradova Srbije i u Kruševcu Kompanija Dunav osiguranje u saradnji sa JkP Kruševac, pokrenula je pre godinu dana akciju prodaje osiguranja objedinjenm naplatom, odnosno uplate osiguranja imovine preko računa za iznošenje smeća.

Osiguranje po ceni od 2,5 dinara po kvadratu, odnosno 150 za stan od 60 kvadrata za mesec dana, obuhvata štete nastale na pokretnim i nepokretnim stvarima, staklima, zidnim, podnim i plafonskim oblogama od:požara, izlivanja vode, udara groma, eksplozije, oluje, grada, provalne krađe, razbojništva. Osiguranje se zaključuje plaćanjem prve mesečne rate uz nalog za uplatu koji ova osiguravajuća kuća dostavlja uz ponudu. Plaćanje narednih rata je uz račun JKP-a a pravo na naknadu štete, osiguranik stiče prvog narednog dana od uplate prve rate.

Do sada su osigurane 1.033 stambene jedinice, isplaćene su 73 štete nastale usled loma stakala i posledica izlivanja vode. Očekivanja u Dunav osiguranju su da do kraja godine još oko 600 stambenih jedinica na ovaj način bude osigurano.

Povezano