nedelja, 22. maj 2022.

Kruševac
nedelja
Bez padavina.
Bez padavina.
18°C
Trenutni pritisak: 1010 mb
Vlažnost: 63%
Brzina vetra: 1 m/s J
 

Na asfaltiranje ulica i puta prema Crkvi Svetog Arhangela Gavrila, Parunovac je dugo čekao

Na asfaltiranje ulica i puta prema Crkvi Svetog Arhangela Gavrila, Parunovac je dugo čekao

Period rešavanja starih problema i intenzivne izgradnje počeo je pre deset godine, a u ovom prigradskom naselju svake godine se sve više gradi.

Završeno je asfaltiranje 3 ulice, rade se preostale 2, a počeli su i radovi na izgradnji puta prema Crkvi čija vrednost je 11 miliona dinara.

Kada ovi radovi budu završeni, počinju novi koji se tuču putne infrastrukture, ističe predsednik Saveta Mesne zajednice Velibor Jovanović. Najveća investicija kad je u pitanju školska infrastruktura na području grada Kruševca je kompletna rekonstrukcija Osnovne Škole Vladislav Savić Jan. Radovi se privode kraju, a ova Škola, svojevremeno proglašena za najbolju i najuređeniju u tadašnjoj Jugoslaviji, steći će uslov da ponovo učenicima pruži najsavreminije uslove.

Na području Mesne zajednice Parunovac koja ima 800 domaćinstava i oko 3 hiljade stanovnika, realizuje se i projekat od nacionalnog interesa, izgradnja Aerodroma Rosulje.

Vodimo računa i o najmlađima jer oni su naša budućnost,  ističe Jovanović i najavljuje sređivanje još jednog prostora – Trougla kod igrališta Fudbalskog kluba Parunovac.

Povezano