četvrtak, 19. maj 2022.

Obaveštenje o neuspehu od provajdera:
Location does not exist.

U Globaru Otvoreno prvenstvo Srbije u motokrosu

U Globaru Otvoreno prvenstvo Srbije u motokrosu

Ljubitelji dvotočkaša i atraktivnog motokrosa imaće priliku da u selu Globare sutra i u nedelju prate Otvoreno prvenstvo Srbije. Staza za motokros u Globaru najbolja je u Srbiji i regionu pa su trke ovde izazov za takmičare i atraktivne za publiku.

U organizaciji Motokros kluba „Gajić“ sutra i prekosutra u Globaru biće održano Otvoreno prvenstvo Srbije u motokrosu u svim kategorijama. Jedan od organizatora Miodrag Pantić kaže da je prijavljeno preko 80 takmičara iz Srbije i inostranstva, koji će se takmičiti u 10 kategorija.

Uz napomenu da se na Motokros stazi „Gajić“ organizuje državno Otvoreno prvenstvo po 16. put, Pantić sa ponosom ističe da je staza u Globaru najbolja u Srbiji i među najboljim u evropi.

Za sutra su predviđeni slobodni i kvalifikacioni treninzi, a u nedelju u 9 sati počinje takmičenje. Otvoreno prvenstvo Srbije u motokrosu u Globaru biće Svečano otvarano u nedelju u 11 i 30. Organizator je predvideo da ceremoniji prisustvuje generalni sekretar Moto Saveza Srbije Anđela Klikovac i pomoćnik gradonačelnice Kruševca za sport Vladimir Petrović.

Povezano