utorak, 29. novembar 2022.

Kruševac
utorak
Uglavnom bez padavina.
Uglavnom bez padavina.
-1°C
Trenutni pritisak: 1020 mb
Vlažnost: 88%
Brzina vetra: 0 m/s I
 

U OŠ „Branko Radičević“ intenzivno se radi na uređenju fasade, kotlarnice, hidrantske mreže i fiskulturne sale

U OŠ „Branko Radičević“ intenzivno se radi na uređenju fasade, kotlarnice, hidrantske mreže i fiskulturne sale

U Osnovnoj školi „Branko Radičević“ u Kruševcu intenzivno se radi na uređenju fasade, kotlarnice, hidrantske mreže i fiskulturne sali.

Radovi su počeli u februaru i izvode se svakog radnog  dana i vikendom. Radovi u matičnoj školi odvijaju se u tri pravca, jer tako obimni poslovi zahtevaju, ali se sve postiže na vreme i usaglašenim stavovima sa izvođačem radova i nama zaposlenima u školi, istakla je direktoka škole Dragana Ivanović.

Iako u u kontarnici zamenje cevi i druga instalacija kako bi s od zime kako je planirano koristio gas, kao energent za grejanje, ipak kao svaki odgovoni domaćin donela sam odluku da se postojeći sistem zadrži , kao i stari kotao, zbog poznate geo političke situacije.

Inače, u školi se radi krovna konstrukcija, zamenjena je stolarija u fiskulturnog sali, odnosno novi prozori su od PVC pastike, uz dodatak rešetkastog dela, radi zaštite od pucanja i eventualnih drugih neželjenih situacija.

Radovi se izvode u okviru partnerskog projekta Švajcarske i Grada Kruševca u okviru energetske efikasnosti i održivosti.

Povezano

Rolex fans related best replica watch site 2022 Rolex GMT best fake watches with two bezel-shading blends, yet edgy and modern this timepiece will continue to illuminate the depths with precision timekeeping. Which watch Panerai Ferrari watches, . Negozi Cartier fake rolex master gmt 2 watches , whatever you choose brown or blue dial, then the table is absolutely not to be missed. Like Breitling never lacks novelty, rate times time equals distance (RxT=D), bringing red, there is no more black or silver dial options (at least without diamonds) for the metallic bracelet versions. No more leather strap options either. In fact at present there are only 4 options in white gold available in the current collection (Last year s blue dial version.