četvrtak, 19. maj 2022.

Obaveštenje o neuspehu od provajdera:
Location does not exist.

U OŠ „Branko Radičević“ intenzivno se radi na uređenju fasade, kotlarnice, hidrantske mreže i fiskulturne sale

U OŠ „Branko Radičević“ intenzivno se radi na uređenju fasade, kotlarnice, hidrantske mreže i fiskulturne sale

U Osnovnoj školi „Branko Radičević“ u Kruševcu intenzivno se radi na uređenju fasade, kotlarnice, hidrantske mreže i fiskulturne sali.

Radovi su počeli u februaru i izvode se svakog radnog  dana i vikendom. Radovi u matičnoj školi odvijaju se u tri pravca, jer tako obimni poslovi zahtevaju, ali se sve postiže na vreme i usaglašenim stavovima sa izvođačem radova i nama zaposlenima u školi, istakla je direktoka škole Dragana Ivanović.

Iako u u kontarnici zamenje cevi i druga instalacija kako bi s od zime kako je planirano koristio gas, kao energent za grejanje, ipak kao svaki odgovoni domaćin donela sam odluku da se postojeći sistem zadrži , kao i stari kotao, zbog poznate geo političke situacije.

Inače, u školi se radi krovna konstrukcija, zamenjena je stolarija u fiskulturnog sali, odnosno novi prozori su od PVC pastike, uz dodatak rešetkastog dela, radi zaštite od pucanja i eventualnih drugih neželjenih situacija.

Radovi se izvode u okviru partnerskog projekta Švajcarske i Grada Kruševca u okviru energetske efikasnosti i održivosti.

Povezano