nedelja, 14. avgust 2022.

Kruševac
nedelja
Uglavnom oblačno.
Uglavnom oblačno.
21°C
Trenutni pritisak: 1010 mb
Vlažnost: 73%
Brzina vetra: 1 m/s Z
 

Šesti Međunarodni festival balona „Kruševac kroz oblake“ od petka do nedelje

Šesti Međunarodni festival balona „Kruševac kroz oblake“ od petka do nedelje

„Kruševac kroz oblake“ naziv je šestog Međunarodnog Festivala balona koji se u dane vikenda  održava u našem gradu. Očekuje se veliki broj posetilaca koje će privući bogat program.

Festival će se dešavati na dve lokacije. Na Bagdali prva dva dana, da bi zatvaranje 6. Međunarodnog festivala „Kruševac kroz oblake“ bilo u Zabavnom parku za decu „Šarengrad“, gde će Ansambl Dečijeg kulturnog centra iz Niša imati predstavu za vršnjake. Prvi dan počinje u petak, kada će balonarske posade iz Slovenije, Mađarske i Srbije u svojim korpama podići sve ljubitelje visina i lepog pogleda iznad Lazarevog grada.

Koncert kojim će se otvoriti trodnevna privredno-turistička manifestacija za Kruševljane i goste imaće Aco Pejović. U subotu druge večeri predvidjen je koncert benda „Tropiko“. Na kraju da kažemo da su pokrovitelji manifestacije Ministarstvo turizma i trgovine i grad Kruševac.

Za celokupni program pobrinuli su se zaposleni u Turističkoj organizaciji, a realizaciju su pomogli brojni prijatelji i sponzori Festivala „Kruševac kroz oblake“.

 

Povezano