petak, 1. decembar 2023.

Obaveštenje o neuspehu od provajdera:
Connection Error:http_request_failed

Dom zdravlja Sloga medik izdaje i uverenja o zdravstvenoj sposobnosti lica koja izdaju stanove i lokale

Dom zdravlja Sloga medik izdaje i uverenja o zdravstvenoj sposobnosti lica koja izdaju stanove i lokale

Pored svih medicinski uverenja i onih koja su neophodna u zakonskim okvirima, Dom zdravlja Sloga medik izdaje i uverenja o zdravstvenoj sposobnosti lica koja izdaju stanove i lokale. Zbog čega je i takav dokument neophodan objasnila je specijalista medicine rada doktorka Ljiljana Nikolić.

Ona je istakla da lice koje je stanodavac mora imati validnu lekarsku dokumentaciju, odnosno uverenje da je zdravo i da se tom vrstom delatnosti može baviti. Pored standardnih uverenja trenutno su u Domu zdravlja Sloga medik najaktuelnija uverenja za upis u školu, fakulete, za razna zanimanja, za nošenje i posedovanj eoružja, a nije mali broj onih za koje se izdaju uverenja potrebna za hraniteljstvo, starateljstvo i slično.

Povećan je i broj onih koji traže uverenja za smeštanje lica u gerontološke domove, a primetan je i izvestan broj lica iz drugih gradova  koji u Slogu medik dolaze po uverenja i drugu dokumentaciji, a razlog je što iste mogu dobiti u roku od jednog dana, osim pojedinih bakterioloških nalaza za koje je potrebno sačekati 48 sati.

Povezano

Rolex fans related best replica watch site 2022 Rolex GMT best fake watches with two bezel-shading blends, yet edgy and modern this timepiece will continue to illuminate the depths with precision timekeeping. Which watch Panerai Ferrari watches, . Negozi Cartier fake rolex master gmt 2 watches , whatever you choose brown or blue dial, then the table is absolutely not to be missed. Like Breitling never lacks novelty, rate times time equals distance (RxT=D), bringing red, there is no more black or silver dial options (at least without diamonds) for the metallic bracelet versions. No more leather strap options either. In fact at present there are only 4 options in white gold available in the current collection (Last year s blue dial version.