nedelja, 14. avgust 2022.

Kruševac
nedelja
Uglavnom oblačno.
Uglavnom oblačno.
21°C
Trenutni pritisak: 1010 mb
Vlažnost: 73%
Brzina vetra: 1 m/s Z
 

Fondacija Zajedno za mlade – prof. dr Danica Grujičić uručila donaciju Badminton klubu Zmajevi

Fondacija Zajedno za mlade – prof. dr Danica Grujičić uručila donaciju Badminton klubu Zmajevi

U gradskoj upravi Kruševac fondacija ZAJEDNO ZA MLADE – PROF. DR DANICA GRUJIČIĆ uručila je Badminton klubu ZMAJEVI iz našeg grada donaciju u kompletnoj sportskoj opremu za igrače koji i pojedinačno i ekipno postižu velike uspehe na takmičenjima.

Pomenuta fondacija, pomaže talentovanim đacima i studentima kojima je finansijska pomoć potrebna da bi postigli još bolje rezuklate u nauci, sportu ili raznim umetničkim oblastima. Prošle godine sa fondacijom ZAJEDNO ZA MLADE – PROF. DR DANICA GRUJIČIĆ potpisali smo ugovor  a jedna od njegovih glavnih ciljeva je da radimo na unapređenju položaja mladih u našem gradu, što mi inače i činimo zahvaljujući programima našeg Lokalnog akcionog plana za mlade – istakao je ovom prilikom zamenik gradonačelnice Kruševca Aleksandar Jovanović.

Badminton klub ZMAJEVI postoji 18 godina , ima preko 20 članova, ima odlične rezultate na državnim i takmičenjima van naše zemlje, krajem avgusta učestvuju na Evropskom prvenstvu u Beogradu za igrače do 19 godina a zatim i u Španiji na takmičenju istog ranga za mlađe igrrače do 15 godina.

 

Povezano