petak, 21. jun 2024.

Obaveštenje o neuspehu od provajdera:
Connection Error:http_request_failed

Počeo 6. Festival balona „Kruševac kroz oblake“

Počeo 6. Festival balona „Kruševac kroz oblake“

Grad Kruševac, u organizaciji Turističke organizacije, domaćin je 6. Medjunarodnog festivala balona „Kruševac kroz oblake“. Deo atmosfere, zabeležila je ekipa RTK sa Bagdale, gde je održan koncert Ace Pejovića.

Organizatori su se i ove godine potrudili da uz pomoć atraktivnih podizanja i spuštanja balona, koncerata popularnih izvođača i bendova pripreme manifestaciju koja će privući veliki broj posetilaca.

-Grad Kruševac i park “Bagdala” večeras su veoma posećene destinacije, a sigurni smo da će tako biti i naredna dva dana, koliko i traje Festival balona. Otpočeo je DJ balonarskom žurkom u kojoj su učešće uzele balonarske posade iz Srbije, Slovenije i Mađarske, a nastavlja se muzičkim programom, koncertom izvođača Ace Pejovića, rekla je pozdravljajući posetioce direktor TO Suzana Milosavljević.

Program je zvanično otvorio zamenik gradonačelnika Aleksandar Jovanović, koji je istakao značaj ove autentične manifestacije, po kojoj grad Kruševac već postaje prepoznatljiv.

-Kruševac kroz oblake” je turistička atrakcija od regionalnog značaja. Na naše veliko zadovoljstvo, okuplja sve veći broj učesnika i posetilaca. Time još jednom dokazujemo da smo ne samo “carski” grad koji čuva svoje istorijske i tradicionalne vrednosti, već ovakvim sadržajima uspevamo da zadovoljimo i sve parametre jednog modernog, evropskog grada.

Današnji repertoar počinje takođe na Bagdali u 19 sati, velikom letnjom žurkom, DJ Balon parti, koja će se nastaviti koncertom grupe “Tropiko”.

Nedelja, 7. avgust, posvećena je dečjim manifestacijama, kao što su pozorišne predstave, edukativni i muzički programi, čija će centralna tema biti posvećena balonima, a mesto dešavanja – zabavni park “Šarengrad”.

Povezano