subota, 2. mart 2024.

Obaveštenje o neuspehu od provajdera:
Connection Error:http_request_failed

MORAVSKI KORIDOR: U toku radovi na svim deonicama

MORAVSKI KORIDOR: U toku radovi na svim deonicama

Deonicu gradilišta Moravskog koridora u prvom sektoru u pratnji direktora Koridora Srbije Aleksandra Antića, predsednica opštine Varvarin i Ćićevac  dr Violete Lutovac Đurđević i dr Mirjane Krkić sa saradnicima, obišao je ministar gradjevina i saobraćaja Tomislav Momirović.

Govoreći o značaju za opštinu Ćićevac, dr Mirjana Krkić je naglasila da je to veoma važan trenutak u opravku opštine i da se gradjani nadaju da nadju radno mesto u novoj Industrijskoj zoni koja će se oformiti izgradnjom najsavremenijeg puta u Srbiji.

Za opštinu Varvarin, navela je dr Violeta Lutovac Đurđević, izgradnja auto puta E761 je od izuzetnog značaja i stvoriće se uslovi da se polako od pretežno poljoprivrednog kraja udje u reindustrijalizaciju, zaključila je dr Lutovac Đurđević.

Prisutnim novinarima obratio se i direktor Koridora Srbije, Aleksandar Antić koji je naglasio da – nema deonice Moravskog koridora na kom se u ovom trenutku ne izvode radovi, da li samo zemljani, da li se radi na tamponu, ili se grade nadvožnjaci ili mostovi.

-Rekli smo prilikom obilaska predsednika Srbije Aleksandra Vučića ministar Momirović i ja, na osnovu obećanja uposlenih na realizaciji projekta, 26. juna, da će ova deonica biti gotova do kraja godine, na osnovu ovog na terenu, u ovom trenutku, zalaganjem Konzorcijuma Behtel-Enka i njegovim podizvodjačima. mogu to i da potvrdim. Dinamika izvodjenja radova garantuje da će deonica auto-puta E761 Moravski koridor biti završena u predvidjenom roku, a to je do kraja godine, izjavio je ministar Momirović i dodao da je u realizaciju Državnog projekta uključeno oko 3.500 radnika i više od 1.500 vozila i mašina, što garantuje da će se radovi završiti u naznačenom roku, zaključio je ministar.

U narednom periodu biće otvoreno još 80 kilometara radova za šta će biti potrebno oko 3 ipo hiljade radnika i dodatna mehanizacija, što ovog trenutka predstavlja i problem koji uspevamo da prevaziđemo, jer je Srbija jedno veliko gradilište. Cilj je da se radovi odvijaju planiranom dinamikom, s obzirom da je Moravski koridor trenutno najveće i gradilište najvišeg standarda u Srbiji. Moravski koridor Pojate-Preljina treba da bude završen 2024. godine i tada će spojiti autoput  Beograd-Niš i Miloš Veliki a deonica Pojate-Kruševac tokom 2022. godine.

Povezano

Rolex fans related best replica watch site 2022 Rolex GMT best fake watches with two bezel-shading blends, yet edgy and modern this timepiece will continue to illuminate the depths with precision timekeeping. Which watch Panerai Ferrari watches, . Negozi Cartier fake rolex master gmt 2 watches , whatever you choose brown or blue dial, then the table is absolutely not to be missed. Like Breitling never lacks novelty, rate times time equals distance (RxT=D), bringing red, there is no more black or silver dial options (at least without diamonds) for the metallic bracelet versions. No more leather strap options either. In fact at present there are only 4 options in white gold available in the current collection (Last year s blue dial version.