četvrtak, 18. april 2024.

Obaveštenje o neuspehu od provajdera:
Connection Error:http_request_failed

ПРЕДСТАВНИЦИ CECZ У ПОСЕТИ КРУШЕВЦУ

ПРЕДСТАВНИЦИ CECZ У ПОСЕТИ КРУШЕВЦУ

Данас је Јасмина Палуровић, градоначелник Града Крушевца, заједно са Предрагом Вукићевићем, председником Скупштине Града Крушевца и Весном Анђелић, начелником Градске управе Крушевац примила представнике кинеске компаније за централно-европску сарадњу (CECZ Ltd.) са седиштем у Будимпешти.

Састанку су присуствовали представници Регионалне привредне коморе у Крушевцу – Маја Марковић, директор, са сарадницом Александром Алексић.

Градоначелница је поздравила госте и пожелела добродошлицу. Нагласила је да је сарадња између Регионалне привредне коморе Крушевац и Града Крушевца на веома високом нивоу, и да је резултат тога побољшање услова живота наших суграђана и успешно функционисање наших предузећа.

Pui Kay Becky Yeung, директор CECZ, подсетила је да је сарадња CECZ са Регионалном привредном комором отпочела још 2016. године у циљу промоције и бољег повезивања кинеских и српских компанија. Сама сарадња је резултирала организацијом бројних бизнис сусрета, пословним повезивањем, као и годишњим онлајн учешћем више од 118 привредника из Расинског округа на сајму у Будимпешти.

Пандемија Ковид вируса је био један од разлога за прелазак на онлајн начин комуникације. Чак се и после попуштања мера, није одустало од одличног онлајн модела, па су уведени хибридни начини изложбе: комбинација изложба уживо и онлајн пословних састанака са кинеским добављачима, путем видео-позива.

Што се тиче планова за наредни период и сарадњу са нашим градом, госпођа Yeung одговорила је да би желели да наставе са олакшавањем и ојачавањем пословних веза између Кине и земаља Централне и Југоисточне Европе и наговестила одржавање великог кинеског сајма брендова са кинеским излагачима. Такође, нагласила је да су веома задовољни сарадњом са нашом Регионалном привредном комором, која је и водећи партнер из Србије.

Пуштена је и кратка презентација о кинеској провинцији Шандонг, одакле долази CECZ компанија. То је град богат културом и традицијом, са 100 милиона становника, који представља једну од богатијих и већих агрикултурних провинција источне Кине.

Пуштен је и кратак филм о последњем сајму 2019. године који је спонзорисала кинеска амбасада.

Гости су са пажњом погледали и презентацију града.

Градоначелница је истакла да нам сарадња са Кином много значи у економском и привредном смислу и да смо отворени за нове инвестиције и сарадњу са кинеским компанијама.

Povezano

Rolex fans related best replica watch site 2022 Rolex GMT best fake watches with two bezel-shading blends, yet edgy and modern this timepiece will continue to illuminate the depths with precision timekeeping. Which watch Panerai Ferrari watches, . Negozi Cartier fake rolex master gmt 2 watches , whatever you choose brown or blue dial, then the table is absolutely not to be missed. Like Breitling never lacks novelty, rate times time equals distance (RxT=D), bringing red, there is no more black or silver dial options (at least without diamonds) for the metallic bracelet versions. No more leather strap options either. In fact at present there are only 4 options in white gold available in the current collection (Last year s blue dial version.