ponedeljak, 28. septembar 2020.

Kruševac
ponedeljak
Uglavnom bez padavina.
Uglavnom bez padavina.
19°C
Trenutni pritisak: 1010 mb
Vlažnost: 52%
Brzina vetra: 4 m/s IJI
 

Predstavljen program „EKO-AKVA“ sistema

Predstavljen program „EKO-AKVA“ sistema

U zgradi Gradske uprave, srpsko-slovačka firma „Eko-akva sistem“predstavila je svoje proizvode. U Srbiji radi od 2010.godine, a od nedavno je počela i prodaju istih.

Prezentacija programa za dezinfekciju u zdravstvu, veterini, prehrambenoj industriji, domaćinstvima, ustanovama,bazenima i jezerima, organizovana je u Gradskoj upravi sa ciljem da se zainteresovanima predstave proizvodi ove firme kao i njihov kvalitet.

„Eko-akva sistem“ u Srbiji radi od 2010. godine a osnovna delatnost je prečišćavanje otpadnih voda, dezinfenkcija površina i ljudske kože. Cilj je da, između ostalog, Kruševljanima predstavimo i dva nova proizvoda DEZANOL koji predstavlja efikasnu dezinfekciju bez hemikalija i AKVA-ENZIM za prečišćavanje otpadnih voda, istakao je direktor firme Zoran Stojanović.

Pomoćnica gradonačelnika za ekologiju, održivi razvoj i energetiku Dragana Milićević podsetila je da je do saradnje Gradske uprave i firme „Eko-akva sistema“ došlo, kada je ove godine pomenuta firma poklonila svoje proizvode kruševačkim školama ( tri osnovne i jedna srednja), i pohvalila primer „Eko-akva sistema“ kao društveno odgovornog preduzeća.

Inače, dobar kvalitet proizvoda potvrđuju i dozvole, koje ova firma poseduje, Instituta za Javno zdravlje „Dr Milan Jovanović Batut“ i Agencije za hemikalije Republike Srbije.

Povezano