petak, 29. mart 2024.

Obaveštenje o neuspehu od provajdera:
Connection Error:http_request_failed

Talentovani Kruševljani

Talentovani Kruševljani

Ovog vikenda Kruševljani su bili zastupljeni u dve najgledanije muzičke emisije nacionalnih televizija. Nikola Planka, uspeo je da uđe u četvrto finale muzičkog takmičenja „Prvi glas Srbije“, koji se emituje na Prvoj, a Nikola i Aleksa zagrejali su atmosferu u publici emisije „Ja imam talenat“.

Treća emisija četvrtog ciklusa „Ja imam talenat“ odvela je gledaoce na putovanje od vrele Kube do hladne Ukrajine. Uz mešavinu salse, rokenrola, irske nacionalne muzike do izmišljenih melodija 25-godišnje Beograđanke Mine, koja je izmislila sopstveni stil pevanja, čitava emisija dobila je na emotivnom naboju.

Simpatični Kruševljani pokazali su da se u „Talentu“ ponekad može proći i na šarm, a žiri su kupili tako što su na srpskoj fruli izvodili tradicionalnu irsku muziku.

Njih dvojica su do kraja svoje tačke zagrejali atmosferu u publici, čak se i žiri razigrao. Tasovac im je rekao da su šarmantni i da mu se dopada kako naša frula izgleda u tom sklopu. Poručio im je da se jave neki narendi put, međutim, publika je bila za to da im se dopusti da idu dalje tako da su sa dva da otišli dalje.

[media url="http://www.youtube.com/watch?v=XHbDN885evk?rel=0" width="680" height="400"]

Kruševljanin Nikola Planka, uspeo je da uđe u četvrto finale muzičkog takmičenja „Prvi glas Srbije“, koji se emituje na Prvoj TV.

U subotu 2. decembra, Nikola Planka se našao u muzičkom duelu sa Jovanom Živković, s obzirom da su imali najmanje sms glasova publike.Nastaviće takmičenje zahvaljujući žiriju, koji je procenio da je njegov nastup bio bolji.

Ovaj talentovani Kruševljanin, nalazi se među 10 najboljih pevača koje ćemo slušati i bodriti u daljem takmičenju.

Nikola Planka u dosadašnjim nastupima, uspeo je da predstavi svoj osebujni talenat i raznovrsno muzičko interesovanje.

Posle Katarine Jovanović, koja je uspela, prošle godine da uđe u finale muzičkog spektakla „Ja imam talenat“, na RTS-u , ove godine Nikola Planka, Kruševljane predstavlja na najbolji način.

[media url="http://www.youtube.com/watch?v=o5I3MPIhejw?rel=0" width="680" height="400"]

Povezano

Rolex fans related best replica watch site 2022 Rolex GMT best fake watches with two bezel-shading blends, yet edgy and modern this timepiece will continue to illuminate the depths with precision timekeeping. Which watch Panerai Ferrari watches, . Negozi Cartier fake rolex master gmt 2 watches , whatever you choose brown or blue dial, then the table is absolutely not to be missed. Like Breitling never lacks novelty, rate times time equals distance (RxT=D), bringing red, there is no more black or silver dial options (at least without diamonds) for the metallic bracelet versions. No more leather strap options either. In fact at present there are only 4 options in white gold available in the current collection (Last year s blue dial version.