nedelja, 25. februar 2024.

Obaveštenje o neuspehu od provajdera:
Connection Error:http_request_failed

Ministar Bratislav Gašić sastao se sa ambasadorima Švajcarske i Maroka

Ministar Bratislav Gašić sastao se sa ambasadorima Švajcarske i Maroka

Ministar unutrašnjih poslova Bratislav Gašić sastao se danas sa ambasadorom Švajcarske Konfederacije u Srbiji Ursom Šmidom sa kojim je razgovarao o saradnji dve zemlјe u oblasti unutrašnjih poslova.

Ministar unutrašnjih poslova Bratislav Gašić sastao se danas sa ambasadorom Švajcarske Konfederacije u Srbiji Ursom Šmidom sa kojim je razgovarao o saradnji dve zemlјe u oblasti unutrašnjih poslova.

Istakli su dobru policijsku saradnju dve zemlјe i naveli da postoji prostor za njeno dalјe unapređenje, naročito u oblasti ilegalnih migracija.

Ministar Gašić i ambasador Šmid razgovarali su i o dobrim ekonomskim odnosima dve zemlјe, kao i pomoći koju Švajcarska Konfederacija pruža Ministarstvu unutrašnjih poslova Republike Srbije.

Ministar unutrašnjih poslova Bratislav Gašić razgovarao je danas i sa ambasadorom Kralјevine Maroko u Srbiji Mohamedom Aminom Belhažom o unapređenju saradnje dve zemlјe u oblasti unutrašnjih poslova, pre svega u oblasti suzbijanja iregularnih migracija i borbe protiv organizovanog kriminala i terorizma.

Ministar unutrašnjih poslova Bratislav Gašić razgovarao je danas sa ambasadorom Kralјevine Maroko u Srbiji Mohamedom Aminom Belhažom o unapređenju saradnje dve zemlјe u oblasti unutrašnjih poslova, pre svega u oblasti suzbijanja iregularnih migracija i borbe protiv organizovanog kriminala i terorizma.

Ambasador Belhaž naglasio je prijatelјske odnose dve zemlјe u političkoj i ekonomskoj saradnji i naveo da bi u tom maniru trebalo nastaviti i unapređenje saradnje Srbije i Maroka u oblasti bezbednosti.

S obzirom na uspešne rezultate koje je Maroko pokazao u dosadašnjoj borbi protiv terorizma i ekstremizma, ministar Gašić je istakao da smo zainteresovani za razmenu iskustava u toj oblasti i da zajednički treba da se borimo protiv tog globalnog problema, jer se nikad ne zna gde će se naredni teroristički akt dogoditi.

Ambasador Belhaž uputio je poziv ministru Gašiću da u narednom periodu poseti Maroko i sastane se sa ministrom unutrašnjih poslova te zemlјe.

Ministar Gašić zahvalio se ambasadoru na principijelnoj podršci Kralјevine Maroko u očuvanju teritorijalnog integriteta i suvereniteta Republike Srbije.

Povezano

Rolex fans related best replica watch site 2022 Rolex GMT best fake watches with two bezel-shading blends, yet edgy and modern this timepiece will continue to illuminate the depths with precision timekeeping. Which watch Panerai Ferrari watches, . Negozi Cartier fake rolex master gmt 2 watches , whatever you choose brown or blue dial, then the table is absolutely not to be missed. Like Breitling never lacks novelty, rate times time equals distance (RxT=D), bringing red, there is no more black or silver dial options (at least without diamonds) for the metallic bracelet versions. No more leather strap options either. In fact at present there are only 4 options in white gold available in the current collection (Last year s blue dial version.