četvrtak, 30. novembar 2023.

Obaveštenje o neuspehu od provajdera:
Connection Error:http_request_failed

Ogreva ima, para nema!

Ogreva ima, para nema!

Kruševačka stovarišta ogreva dobro su snabdevena ugljem i drvima. Cene se kreću od 8.500 dinara za najjeftiniji Kostolac i sirovu Kolubaru do 16.800 koliko košta tona uglja Soko. Drva koštaju 4.000 dinara po metru.

Nakon visokih temperature u oktobru i novembru, kada inače počinje grejna sezona, prve decembarske pahulje ove godine kao da su nas vratile u stvarnost i najavile dugu i hladnu zimu , kakvu najavljuju i meteorolozi sa temperaturama i do 30 stepeni ispod nule. Ukoliko još niste obezbedili dovoljnu količinu ogreva, poslednji je trenutak da o tome razmislite, a mi smo obišli neka od kruševačkih stovarišta. Na svima ima dovoljnih količina uglja i drva. Ono što je primetno i karakteristično ističu prodavci, promet je za razliku od prošle godine dosta niži. Ponuda je raznovrsna, a cene se kreću od 8.500 dinara za najjeftinije sirovu Kolubaru i Kostolac, Kovin košta 9.800, Štavalj, sušena Kolubara i Pljevlja 14.200, Miljevina 14.800, Mezgraja 15.200, Banovići 15.800 i Soko 16.800 dinara po toni. Najskuplji je Briket od uglja čija je cena 17.500 dinara za tonu. Na stovarištu Plamen po rečima Vuke Radivojević trenutno se ogrev kupuje u malim količinama, na džakove. Cene uglja za sada su stabilne, a dobavljači drva najavili su još jedno poskupljenje od 10 odsto.

Na lokaciji kod Aerodroma, predviđenoj za prodaju ogrevnog drveta , ovih dana ima malo prodavaca, a kupaca skoro i da nema. Kada je reč o ceni, u odnosu na prošlu godinu, ove godine drva su jeftinija (35 e).

Povezano

Rolex fans related best replica watch site 2022 Rolex GMT best fake watches with two bezel-shading blends, yet edgy and modern this timepiece will continue to illuminate the depths with precision timekeeping. Which watch Panerai Ferrari watches, . Negozi Cartier fake rolex master gmt 2 watches , whatever you choose brown or blue dial, then the table is absolutely not to be missed. Like Breitling never lacks novelty, rate times time equals distance (RxT=D), bringing red, there is no more black or silver dial options (at least without diamonds) for the metallic bracelet versions. No more leather strap options either. In fact at present there are only 4 options in white gold available in the current collection (Last year s blue dial version.