petak, 24. maj 2024.

Obaveštenje o neuspehu od provajdera:
Connection Error:http_request_failed

SUTRA KREĆE PRIJAVA ZA 5.000 DINARA ZA MLADE, ovo je procedura

SUTRA KREĆE PRIJAVA ZA 5.000 DINARA ZA MLADE, ovo je procedura

Prijavljivanje za novu jednokratnu pomoć države od 5.000 dinara počinje sutra, 1. decembra i trajaće do 15. decembra

Pravo na novu jednokratnu državnu pomoć imaju mladi od 16 do 29 godina.

Prijavljivanje će biti jednostavno kao i do sada, a sve što je potrebno jeste broj lične karte, matični broj i žiro-račun. Ukoliko neko nema otvoren račun u banci, otvara mu se automatski namenski račun koji će nakon isplate biti zatvorem.

Poslednji dan prijave biće 15. decembar, a nakon toga sledi isplata.

– Svi mladi od 16 do 29 godina mogu da se prijave kako je predsednik obećao. Prijavljivanje je jednostavno, kao i ranije, broj lične katre i matični broj, izaberete banku u koju ćemo da uplatimo novac i mi ćemo već od 16. do 20. decembra svima isplatiti – objasnio je ministar finansija Siniša Mali.

Naveo je da je prve dve pomoći od po 100 evra primilo 1.060.000 mladih u Srbiji i da zato očekuje da će i ovog puta interesovanje biti veliko.

On je podsetio da će od 1. januara penzioneri imati još 12,9 procenata uvećenja penzija, što je sa prethodnim uvehcanjem od devet procenata sa početka novembra, kumulativno povećanje od 20,1 odsto za 2023. godinu,

Povezano

Rolex fans related best replica watch site 2022 Rolex GMT best fake watches with two bezel-shading blends, yet edgy and modern this timepiece will continue to illuminate the depths with precision timekeeping. Which watch Panerai Ferrari watches, . Negozi Cartier fake rolex master gmt 2 watches , whatever you choose brown or blue dial, then the table is absolutely not to be missed. Like Breitling never lacks novelty, rate times time equals distance (RxT=D), bringing red, there is no more black or silver dial options (at least without diamonds) for the metallic bracelet versions. No more leather strap options either. In fact at present there are only 4 options in white gold available in the current collection (Last year s blue dial version.