petak, 1. mart 2024.

Obaveštenje o neuspehu od provajdera:
Connection Error:http_request_failed

Dolaskom velike konfekcijske kuće u Kruševac dodatno će se smanjiti broj nezaposlenih među ženama

Dolaskom velike konfekcijske kuće u Kruševac dodatno će se smanjiti broj nezaposlenih među ženama

U Rasinskom okrugu na evidenciji nezaposlenih sa današnjim danom upisano je 16.707 lica, dok je u Kruševcu broj nezaposlenih 7.886. U poređenju sa nekoliko prethodnih godina ovo je neuporediv broj, jer je evidentno da je sve manje lica na evidenciji, a i dalje su najtraženija zanatska zanimanja svih profila, naglašava direktor filijale Nacionalne službe za zapošljavanje Kruševac Predrag Marković.

Struktura nezaposlenih po stručnoj spremi je sledeća, NK 31, 2 odsto, sa srednjom stručnom spremom 55 procenata i sa visokim obrazovanjem 13, 8. Filijala izdaje i veliki broj dozvola za rad za strance,  od početka godine izdato je 550 takvih dozvola, dodao je Marković.

Inače, i dalje su žene u prednosti kada je nezaposlenost u pitanju i njih je na evidenciji 57, 6 odsto, ali se očekuje da se ta brojka smanji dolaskom velike konfekcijske kuće u Kruševac, što se očekuje početkom naredne godine.

Saradanja sa lokalnim samoupravama Rasinskog okruga  je na zadovoljavajućem nivou, a naročito se ovaj podatak odnosi na opštinu Trstenik, gde je  održan Sajam zapošljavanja, koji je doneo pozitivne rezultate, potvrdili su i nezaposleni i poslodavci.

Povezano

Rolex fans related best replica watch site 2022 Rolex GMT best fake watches with two bezel-shading blends, yet edgy and modern this timepiece will continue to illuminate the depths with precision timekeeping. Which watch Panerai Ferrari watches, . Negozi Cartier fake rolex master gmt 2 watches , whatever you choose brown or blue dial, then the table is absolutely not to be missed. Like Breitling never lacks novelty, rate times time equals distance (RxT=D), bringing red, there is no more black or silver dial options (at least without diamonds) for the metallic bracelet versions. No more leather strap options either. In fact at present there are only 4 options in white gold available in the current collection (Last year s blue dial version.