subota, 2. mart 2024.

Obaveštenje o neuspehu od provajdera:
Connection Error:http_request_failed

Stanje učenika iz Trstenika koji je izmakao stolicu učiteljici stabilno, Policija proverava prijavu o pokušaju samoubistva

Stanje učenika iz Trstenika koji je izmakao stolicu učiteljici stabilno, Policija proverava prijavu o pokušaju samoubistva

Noćas je trsteničkoj policiji prvo prijavljen nestanak, a zatim pokušaj samoubistva učenika iz okoline Trstenika, koji je odlukom nadležnih organa srednje Tehničke škole u Trsteniku izbačen iz škole, jer je učestvovao u poznatom događaju u ovoj obrazovnoj ustanovi 9.novembra, kada je jedna profesorka u učionici doživela psihičko i fizičko nasilje od strane nekoliko učenika.

Kako saznajemo, sinoć je prijavu o nestanku, a kasnije i prijavu o pokušaja samoubistva svog sina uputio otac ovog maloletnika. Mladić je kolima hitne medicinske pomoći iz Trstenika, nešto iza ponoći, primljen u kruševačku Opštu bolnicu.

Prema izjavi direktorke kruševačke Bolnice Vesne Stević Gajić, mladić se nalazi u stabilnom zdravstvenom stanju. Nakon urađene kompletne dijagnostike, obavljen je i konzilarni pregled, posle kog je odlučeno da pacijent bude i dalje zadržan na lečenju u Opštoj bolnici Kruševac.

RTK saznaje da pripadnici Policijske uprave Kruševac intezivno rade na proveri svih detalja ovog slučaja, kako bi ustanovili relevantne i pouzdane činjenice i okolnosti u vezi sa prijavom oca o pokušaju samoubistva svog maloletnog sina.

Podsećamo da se kruševačko Više javno tužilaštvo u petak oglasilo Saopštenjem za javnost, u kome su naveli da je nakon prikupljanja potrebnih obaveštenja u slučaju događaja u Tejničkoj školi u Trsteniku 9.novembra, protiv dva maloletnika iz okoline Trstenika podnelo Višem sudu u Kruševcu Zahtev za pokretanje pripremnog postupka, a u pravcu sumnje na postojanje krivičnih dela „zlostavljanje i mučenje, izvršeno u saizvršilaštvu“. U istom Saopštenju navodi se da je treće lice koje je učestvovalo u poznatom događaju punoletno, pa je postupak u vezi sa njim u nadležnosti Osnovnog javnog tužilaštva u Trsteniku.

Foto: Pixabay

Povezano

Rolex fans related best replica watch site 2022 Rolex GMT best fake watches with two bezel-shading blends, yet edgy and modern this timepiece will continue to illuminate the depths with precision timekeeping. Which watch Panerai Ferrari watches, . Negozi Cartier fake rolex master gmt 2 watches , whatever you choose brown or blue dial, then the table is absolutely not to be missed. Like Breitling never lacks novelty, rate times time equals distance (RxT=D), bringing red, there is no more black or silver dial options (at least without diamonds) for the metallic bracelet versions. No more leather strap options either. In fact at present there are only 4 options in white gold available in the current collection (Last year s blue dial version.