petak, 21. februar 2020.

Kruševac
petak
Bez padavina.
Bez padavina.
-1°C
Trenutni pritisak: 1020 mb
Vlažnost: 71%
Brzina vetra: 1 m/s SZ
 

EPS Kruševac bliži građanima

EPS Kruševac bliži građanima

Sve probleme u vezi isporuke i plaćanja električne energije, korisnici će moći, počevši od ovog četvrtka da iznesu direktoru Elektrodistribucije Kruševac Nebojši Djašiću. CIlj je što kvalitetnije snabdevanje električnom energijom.

Svakog četvrtka, počevši od ovog, od 13 do 18 sati, sugradjani će moći svoje probleme vezane za ovu oblast da izlože direktoru Elektrodistribucije Kruševac Nebojši Djašiću.

Sve probleme u vezi isporuke i plaćanja električne energije, korisnici će moći , počevši od ovog četvrtka da iznesu direktoru Elektrodistribucije Kruševac Nebojši Djašiću i saradnicima, a cilj je što kvalitetnije snabdevanje električnom energijom. Zakazivanje se vrši telefonom na brojeve 413 -000 i 413-161, a potrebno je prikupiti i poneti potrebnu dokumentaciju. Direktor Djašić očekuje da će najviše pitanja biti u vezi plaćanja, načina otplate duga i brzine priključenja. Nema otpisa duga, a moguć je dogovor o plaćanju na više mesečnih rata, gde se prvo otplaćuje dug od tekućeg meseca. Elektrodistribucija Kruševac je pogonski spremna za predstojeće hladne dane, a planirani remonti su već uradjeni.

Vesna Vasiljević

Povezano