utorak, 22. oktobar 2019.

Kruševac
utorak
Bez padavina.
Bez padavina.
10°C
Trenutni pritisak: 1020 mb
Vlažnost: 88%
Brzina vetra: 0 m/s SSI
 

Dan otvorenih vrata u Atrikodu

Dan otvorenih vrata u Atrikodu

Danas je u preduzeću za proizvodnju komunalne opreme „Atrikod“ u Kruševcu, održana manifestacija „Dan otvorenih vrata“. Prisustvovali su zvanice iz opštine Kruševac i  predstavnici javnih preduzeća iz Srbije, Crne Gore i Bosne i Hercegovine.

Firma Atrikod u Kruševcu je preduzeće specijalizovano za proizvodnju i servis komunalne opreme. Kroz sve ove godine razvilo se u modernu, dobro opremljenu fabriku, koja je na razvojnom nivou dostigla visok nivo u proizvodnji opreme za sakupljanje, pakovanje i transport otpadnih materijala. Atrikod se stalno razvija i usavršava, prateći trendove u oblasti kojom se bavi.

Danas je u prostorijama ovog preduzeća održana manifestacija „Dan otvorenih vrata“, na kojoj je predstavljen proizvodni program ovog preduzeća. Ovom manifestacijom, koja se održava jednom godišnje, obeležen je ujedno i dan firme.

ATRIKOD d.o.o. pod budnim okom ljubljanskih kolega, proizvodi vozila koja su po kvalitetu potpuno jednaka proizvodima iz matične fabrike.

Svi proizvodi obe fabrike nose robni znak ATRIK kao uvažena marka proizvoda odličnog kvaliteta. Pored gotovih proizvoda za srpsko i okolna tržišta, u Atrikodu se proizvode i skoro svi poluproizvodi potrebni za konačnu montažu vozila u Ljubljani.
Sva vozila su prilagođena zahtevima kupaca tako da svojim znanjem i iskustvima pomažu da svaki kupac pronađe najoptimalnije rešenje za svoje potrebe.

Bojan Sremčević

 

Povezano