utorak, 7. jul 2020.

Kruševac
utorak
Uglavnom bez padavina.
Uglavnom bez padavina.
20°C
Trenutni pritisak: 1010 mb
Vlažnost: 95%
Brzina vetra: 1 m/s J
 

Uz modernizovanu pumpu i popust na derivate

Uz modernizovanu pumpu i popust na derivate

Danas je zvanično puštena u rad benzinska stanica Kruševac jedan u čiju je modernizaciju NIS petrol, uložio preko 85 miliona dinara. Pored visokokvalitetnih derivata, stanica pruža potrošačima i pun komfor u prijatnom ambijentu.

U prisistvu brojnih zvanica, rekonstruiranu benzinsku stanicu NIS Petrola, Kruševac 1, danas su zvanično pustili u rad direktorka maloprodaje NIS Petrola Nadežda Konobeljnikova i gradonačelnik Kruševca Bratislav Gašić. Benzinsku stanicu Kruševac 1, svrstava se u sedam najmodernijih u zemlji , u rekonstrukciju je uloženo 85 miliona dinara, zapošljava 15 radnika, a pored najkvalitetnijih derivata po euro pet standardima, potrošačima se nudi pun komfor u prijatnom ambijentu. Pre zvaničnog puštanja benzinske stanice u rad brojnim zvanicama obratili su se direktorka Nedžda Konobeljnikova koja je istakla da je zahvaljući pomoći gradske uprave modernizacija okončana u rekordnom roku dok je gradonačelnik Bratislav Gašić najavio nastavak uspešne saradnju najmoćnije rusko -srpske kompanije i Kruševca u narednom periodu. Prvi litri iz modernizovane benzinske stanice Kruševac sipani su u rezervoare vozila kruševačke hitne pomoći a na poklonu NIS petrola, od sto litra goriva za ovu službu, zahvalila se direktorka Doma zdravlja dr Vesna Gajić

Svečanosti povodom otvaranja benzinske stanice prisustvovali su zamenik gradonačelnika Kruševca Siniša Maksimović, načelnik Rasinskog upravnog okruga Branislav Vesić, vladika kruševački gospodin David i brojne zvanice iz privrednog, javnog i društvenog života grada. Povodom svečanog otvaranja stanice Kruševac jedan, do 15. decembra NIS Petrol će davati popust od dva dinara po litru za sve vrste derivata.

Zoran Pavlović

Povezano