subota, 2. mart 2024.

Obaveštenje o neuspehu od provajdera:
Connection Error:http_request_failed

VIŠEGODIŠNJA TRADICIJA SE NASTAVILA: Školska slava i Dan solidarnosti obeleženi novom posetom Meridianbeta Kosovu i Metohiji (FOTO)  

VIŠEGODIŠNJA TRADICIJA SE NASTAVILA: Školska slava i Dan solidarnosti obeleženi novom posetom Meridianbeta Kosovu i Metohiji (FOTO)   

Školska slava i Dan solidarnosti obeleženi su novom posetom kompanije Meridianbet Kosovu i Metohiji

 Prethodne sedmice za sugrađane na Kosovu i Metohiji, naročito u opštinama južno od Ibra, prošle su u brojnim iskušenjima. Osim dobro poznatih okolnosti u kojima se svakodnevno nalaze, brojne opštine u našoj južnoj pokrajini ponovo su zadesile i obilne padavine praćene poplavama, a naročito su pogođene opštine i mesta koja pripadaju Prizrenskom i Pećkom upravnom okrugu.

Oštećeni objekti za stanovanje, ugroženo snabdevanje pijaćom vodom i električnom energijom samo su neki, i nažalost manji, problemi sa kojim se naši sugrađani na KiM suočavaju.

Kako bi se što je moguće više olakšali problemi izazvani vanrednim situacijama, i život vratio u normalu, predstavnici kompanije Meridianbet su uoči dana Svetog Save, najvećeg školskog praznika širom Srbije, posetili Orahovac, Veliku Hoču, Crkolez i Vidanje i brojnim poklonima obradovali mališane u osnovim školama.

„Od srca zahvaljujem kompaniji Meridianbet na brojnim poklonima za mališane u našoj, kao i u ostalim opštinama koje su njihovi predstavnici posetili. Mnogo više od materijalne pomoći raduje činjenica da smo i u ovoj borbi zajedno kao narod. Naša opština i dalje će nastojati da prepozna sve potrebe naših najmlađih sugrađana i bićemo tu i dalje. Nastavićemo da ulažemo u obrazovanje u svakom smislu, kako kroz brigu o našim sugrađanima, tako i brojne infrastrukturne projekte, koje i ova kompanija svesrdno pomaže ovde i u celoj Srbiji“, reči su predsednika Privremenog organa opštine Orahovac Aleksandra Micića.

Poseta enklavama na jugu KiM zapravo je nastavak višegodišnje kampanje koju kompanija Meridianbet organizuje u saradnji sa Kancelarijom za Kosovo i Metohiju Vlade Republike Srbije.

Osim toga što je već više od dve decenije sinonim za održivo poslovanje, najstarija betting kompanija u Srbiji i regionu brigom o sugrađanima na KiM podseća na koliko je važna odgovornost prema zajednici svakog od nas, organizujući brojne humanitarne akcije, dodele paketića mališanima tokom novogodišnjih praznika, kao i donacije ugroženim porodicama.

„U ime kompanije i u svoje lično ime, želim da kažem da smo zaista ponosni što smo ovde i što nastavljamo, sada već tradicionalnu, kampanju podrške našim sugrađanima na Kosovu i Metohiji. Kompanija Meridianbet će uvek kao jedan od prioriteta imati poboljšanje kvaliteta života i ulaganje u bolje sutra našeg naroda južno od Ibra“, istakao je predstavnik kompanije, Stefan Glavaš.

Veliki karavan humanosti Meridiana na Kosovu i Metohiji održava se svake godine, što je preraslo u svojevrsnu tradiciju, ali i u ogledni primer javno – privatnog partnerstva i sistemskog rada za rešavanje društvenih problema.

Zahvaljujući višegodišnjoj uspešnoj saradnji sa jednom od najbrojnijih srpskih opština na KiM južno od Ibra, kompanija Meridian je postala i strateški partner Opštine Gračanica.

Povezano

Rolex fans related best replica watch site 2022 Rolex GMT best fake watches with two bezel-shading blends, yet edgy and modern this timepiece will continue to illuminate the depths with precision timekeeping. Which watch Panerai Ferrari watches, . Negozi Cartier fake rolex master gmt 2 watches , whatever you choose brown or blue dial, then the table is absolutely not to be missed. Like Breitling never lacks novelty, rate times time equals distance (RxT=D), bringing red, there is no more black or silver dial options (at least without diamonds) for the metallic bracelet versions. No more leather strap options either. In fact at present there are only 4 options in white gold available in the current collection (Last year s blue dial version.