utorak, 16. april 2024.

Obaveštenje o neuspehu od provajdera:
Connection Error:http_request_failed

Svi regionalni pravci u Rasinskom okrugu od sinoć su prohodni

Svi regionalni pravci u Rasinskom okrugu od sinoć su prohodni

Svi regionalni pravci u Rasinskom okrugu i glavne saobraćajnice u gradu, kažu u Centru za zimsko održavanje puteva KRUŠEVACPUT a ,od sinoć su prohodni.

Od sinoć ekipe KRUŠEVACPUTa su na terenu i svi putevi prvog reda na području Rasinskog okruga su prohodini a u toku je rašćićavanje snega na saobraćajnica nižeg prioriteta kaže šef Centra za zimsko održavanje puteva u ovom kolektivu Ignjat Vidaković.

Problema u saobraćaju je bilo, naročito prema Brusu i Ribarskoj Banji, jer „Kruševacput“, zbog blokade računa, nije obavljao svoj posao na zadovoljavajući način. “ Sada su ti problemi rešeni. Zahvaljujući gradskoj upravi i Republičkoj Direkciji za puteve, račun je odblokiran, uplaćena su potrebna sredstva, i od sada punom parom krećemo u akciju. Kruševac do mora da bude čist grad, kao i svi prilazni pravci gradu“ – rekao je gradonačelnik Kruševca Bratislav Gašic.

U ovom trenutki nije prohodan pravac ka Malom Šiljegovcu a otežano je i ćišćenje puta od Brzeća ka Kopaniku zbog jakih vetrova i smetova. Očekuje se da će i ti pravci, do kraja dana biti osposobljeni za saobraćaj, s obzirom da je Kruševacput trenutno dobro snabdeven potrebnim materijalim za zimsko održavanje puteva.

Ekipe JKP Kruševac takođe su u punoj pripravnosti, i za sada svoj posao obavljaju po planu. JKP redovno održava gradske i prigradske trotoare, prilaze javnim objektima, i u tom delu za sada nema problema. Apel građanima je da sami čiste prilaze svojim stambenim i poslovnim objektima. Gradonačelnik Gašić izrazio je i zadovoljstvo što su učešće u akciji pojačanog uklanjanja snega uzeli i saobraćajna policija, Vatrogasna jedinica i privatnici.

U Kruševacputu ističu da ekipe iz centra za zimsko održavanje redovno čiste regionalne puteve ka susednim opštinama Rasinskog okruga.

Povezano

Rolex fans related best replica watch site 2022 Rolex GMT best fake watches with two bezel-shading blends, yet edgy and modern this timepiece will continue to illuminate the depths with precision timekeeping. Which watch Panerai Ferrari watches, . Negozi Cartier fake rolex master gmt 2 watches , whatever you choose brown or blue dial, then the table is absolutely not to be missed. Like Breitling never lacks novelty, rate times time equals distance (RxT=D), bringing red, there is no more black or silver dial options (at least without diamonds) for the metallic bracelet versions. No more leather strap options either. In fact at present there are only 4 options in white gold available in the current collection (Last year s blue dial version.