utorak, 27. februar 2024.

Obaveštenje o neuspehu od provajdera:
Connection Error:http_request_failed

MUP obaveštava javnost da su apsolutno netačne tvrdnje u pojedinim medijima da su učestali incidenti na periferiji Kruševca

MUP obaveštava javnost da su apsolutno netačne tvrdnje u pojedinim medijima da su učestali incidenti na periferiji Kruševca

„Ministarstvo unutrašnjih poslova obaveštava javnost da su apsolutno netačne tvrdnje, koje su pojavile u pojedinim medijima, da su učestali incidenti na periferiji Kruševca.

Policijskoj upravi u Kruševcu prijavljen je jedan događaj razbijanja prozorskog stakla i policijski službenici su odmah izašli na teren i ustanovili da su izvršioci deca. O svemu je obavešteno Više javno tužilaštvo u Kruševcu koje je kvalifokovalo krivično delo uništenje i oštećenje tuđe stvari koje se goni po privatnoj tužbi.

Budući da su izvršioci deca koja se po zakonima krivično i prekršajno neodgovorna lica, obavljen je razgovor sa njihovim roditeljima, a nakon toga su oštećenom čoveku ustupljeni podaci roditelja u cilju obeštećenja. Takođe, Policija je o događaju dostavila i izveštaj Centru za socijalni rad u Kruševcu.

Podsećamo i da je policija veoma brzo nakon dva pomenuta razbojništva izvršenih u prodavnici pronašla i uhapsila izvršioce, o čemu je javnost obaveštena saopštenjem.

Ističemo da pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova obavljaju redovnu patrolnu delatnost na području Policijske uprave Kruševac i da sve poslove iz svog delokruga obavljaju zakonito, profesionalno i apelujemo na medije da ne objavljuju neistinite i neproverene informacije i time obmanjuju i uznemiravaju građane. Takođe, podsećamo medije da se uvek mogu obratiti MUP-u sa pitanjima u vezi svih događaja iz oblasti bezbednosti građana i imovine, kako bi informacija bila potpuna i istinita.

Pripadnici Policijske uprave Kruševac nastaviće da ispunjavaju svoju ulogu u društvu kao ljudi i kao profesionalni pripadnici službe bezbednosti“ – kaže se u saopštenju Policijske uprave Kruševac.

Povezano

Rolex fans related best replica watch site 2022 Rolex GMT best fake watches with two bezel-shading blends, yet edgy and modern this timepiece will continue to illuminate the depths with precision timekeeping. Which watch Panerai Ferrari watches, . Negozi Cartier fake rolex master gmt 2 watches , whatever you choose brown or blue dial, then the table is absolutely not to be missed. Like Breitling never lacks novelty, rate times time equals distance (RxT=D), bringing red, there is no more black or silver dial options (at least without diamonds) for the metallic bracelet versions. No more leather strap options either. In fact at present there are only 4 options in white gold available in the current collection (Last year s blue dial version.