petak, 1. mart 2024.

Obaveštenje o neuspehu od provajdera:
Connection Error:http_request_failed

BRZO, LAKO I DUPLO ISPLATIVIJE: Uplati depozit na OVIM LOKACIJAMA i Meridian te časti sa 50% bonusa!

BRZO, LAKO I DUPLO ISPLATIVIJE: Uplati depozit na OVIM LOKACIJAMA i Meridian te časti sa 50% bonusa!

Uplati depozit putem Eki transfers i Tenfore menjačnica i – čekaju te sjajni bonusi!

 

Osim što je poznata kao kuća najvećih bonusa, sportska kladionica Meridian razvila je brojne načine uplate depozita, sve u cilju da svojim korisnicima olakša i poboljša uslugu na dnevnom nivou.

 

Dostupnost brojnih načina za uplatu depozita je od izrazite važnosti za kompaniju Meridian, kao i njene korisnike koji se pridružuju iz dana u dan.

 

Neki od novih, inovatnih i korisnih načina jesu i menjačnice Tenfore i Eki Transfers, koje ujedno donose i fantastične bonuse!

 

O čemu se radi?

 

Za uplatu depozita putem Tenfore i Eki transfers menjačnica ostvarujete pravo na dnevni bonus u visini od 50% na prvi dnevni depozit!

 

Pre svega, kako biste uopšte imali takvu mogućnost, neophodno je da budete registrovani na sajtu meridianbet.rs ili putem mobilne aplikacije. Ukoliko još uvek niste – učinite to već danas jer vas čeka fantastičan poklon od 300 SPINOVA, a nakon uplate depozita stiže i 100% bonusa!

 

E sada, spremni ste za nove izazove, odnosno uplate putem Tenfore i Eki transfers menjačnica.

 

Za uplatu depozita putem Tenfore i Eki transfers menjačnica ostvarujete pravo na dnevni bonus u visini od 50% na prvi dnevni depozit, a minimalna ulata depozita je 500 RSD. Da bi igrač ostvario pravo na 50% bonusa, neophodno je da iznos prvog dnevnog depozita iskoristi za odigravanje tiketa sa minimalnom ukupnom kvotom 3 ili slot ponude istog dana kada je depozit napravljen.

 

Bonus se može iskoristiti za sportsko klađenje, igre sa brojevima ili na odgovarajućim igrama iz sekcije virtuali.

 

Izaberite svoj način uplate depozita i spremni ste da u bilo kom trenutku izvršite transakciju – brzo, lako i jednostavno!

 

I to je sve što treba da znate – spremni ste za nove igre u Meridianu! 

Povezano

Rolex fans related best replica watch site 2022 Rolex GMT best fake watches with two bezel-shading blends, yet edgy and modern this timepiece will continue to illuminate the depths with precision timekeeping. Which watch Panerai Ferrari watches, . Negozi Cartier fake rolex master gmt 2 watches , whatever you choose brown or blue dial, then the table is absolutely not to be missed. Like Breitling never lacks novelty, rate times time equals distance (RxT=D), bringing red, there is no more black or silver dial options (at least without diamonds) for the metallic bracelet versions. No more leather strap options either. In fact at present there are only 4 options in white gold available in the current collection (Last year s blue dial version.