nedelja, 26. januar 2020.

Kruševac
nedelja
Bez padavina.
Bez padavina.
0°C
Trenutni pritisak: 1020 mb
Vlažnost: 92%
Brzina vetra: 0 m/s JJZ
 

Uspešna godina za „Henkel Srbija“

Uspešna godina za „Henkel Srbija“

Kompanija Henkel Srbija investirala je u ovoj godini preko sedam ipo miliona evra za opremanje i modernizaciju linija u pogonima fabrike u Kruševcu. Rezultat ulaganja je proizvodnja BREF- a inače globalnog  brenda, a u planu je, u 2013. dalje širenje palete u programu tečnih deterdženata. 

Henkelova fabrika u Kruševcu, ostaće stožer i nosilac proizvodnje praškastih i tečnih deterdženata u jugoistočnoj Evropi, kaže direktor Merime Ferenc Erdei. Od oktobra, krenula je, u pogonima nekadašnje Merime, proizvodnja još jednog globalnog brenda, BREF – a a na proleće se očekuje dalje širenjenje palete.

Kompanija Henkel povećala je u ovoj, odlazećoj godini obim proizvodnje, a globalnom uspehu doprinos je dala, ističe direktor Erdei i fabrika u Kruševcu

Recimo i da je Privredna komora Srbije prošle nedelje dodelila kompaniji HENKEL Srbija, u okviru koje posluje i fabrika u Kruševcu, najviše komorsko priznanje za prethodni desetogodišnji uspešni rad i doprinos unapredjenu privredi zemlje. U Henkel Merimi ne sumnjaju da će i naredne godine ponoviti uspeh.

Zoran Pavlović

Povezano