subota, 2. mart 2024.

Obaveštenje o neuspehu od provajdera:
Connection Error:http_request_failed

POTPISAN UGOVOR O NAMENSKIM SREDSTVIMA U SOCIJALNOJ ZAŠTITI

POTPISAN UGOVOR O NAMENSKIM SREDSTVIMA U SOCIJALNOJ ZAŠTITI

U Palati Srbija u Beogradu svečano su uručeni ugovori o namenskim sredstvima u socijalnoj zaštiti potpisani sa Ministarstvom za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja. U ime Grada Kruševca Ugovor je primila pomoćnik gradonačelnika za društvene delatnosti Jelena Todorović.

Ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Nikola Selaković istakao je je da je ove godine potpisao ugovore sa predstavnicima 146 jedinica lokalnih samouprava širom Srbije, kojim je omogućen transfer namenskih sredstava za oblast socijalne zaštite, u ukupnom iznosu od 600 miliona dinara.

Ministar Selaković izrazio je uverenje da će ta sredstva poboljšati funkcionisanje sistema socijalne zaštite na lokalnom nivou, što za Vladu Srbije i ministarstvo ostaje jedan od ključnih prioriteta, budući da se na taj način zadovoljavaju potrebe najšireg broja građana i ukazao da je to novac koji se namenski transferiše gradovima i opštinama za potrebe određenih usluga socijalne zaštite na lokalnom nivou, kao što su geronto domaćice, usluge ličnih pratilaca, personalnih asistenata.

Grad Kruševac je dobio 19.825.388,00 dinara, a ta sredstva će koristiti za razvijanje i unapređivanje lokalnih usluga i to:

– dnevna usluga u zajednici – „Pomoć u kući“ koju pruža Gerontološki centar Kruševac

– savetodavno-terapijska i socijalno-edukativna usluga – „Porodično edukativni centar“ i „Klub za mlade“ koje pruža Centar za socijalni rad Kruševac

Povezano

Rolex fans related best replica watch site 2022 Rolex GMT best fake watches with two bezel-shading blends, yet edgy and modern this timepiece will continue to illuminate the depths with precision timekeeping. Which watch Panerai Ferrari watches, . Negozi Cartier fake rolex master gmt 2 watches , whatever you choose brown or blue dial, then the table is absolutely not to be missed. Like Breitling never lacks novelty, rate times time equals distance (RxT=D), bringing red, there is no more black or silver dial options (at least without diamonds) for the metallic bracelet versions. No more leather strap options either. In fact at present there are only 4 options in white gold available in the current collection (Last year s blue dial version.