ponedeljak, 26. februar 2024.

Obaveštenje o neuspehu od provajdera:
Connection Error:http_request_failed

Ministar Gašić pozvao medije da emituju spot MUP-a o predaji nelegalnog oružja

Ministar Gašić pozvao medije da emituju spot MUP-a o predaji nelegalnog oružja

Ministar unutrašnjih poslova Srbije Bratislav Gašić pozvao je danas medije da u skladu sa svojim mogućnostima emituju materijale MUP-a kojim se građani upoznaju sa značajem kampanje predaje neregistrovanog oružja i municije i ohrabruju da predaju takvo oružje, čime se doprinosi većoj bezbednosti građana a posebno dece.

Gašić je u pozivu naveo da su nas „tragedije koje su nas zadesile, u kojima je ugašeno 17 života, sve nas duboko pogodile, ali i obavezale da učinimo sve što je u našoj moći kako se ovakve nesreće ne bi nikada dogodile” i da su „zlodela počinili ljudi, a sredstvo je bilo oružje”.

On je podsetio da MUP do 8. juna sprovodi kampanju predaje neregistrovanog oružja i municije.

„U ovom trenutku, potrebna nam je vaša podrška kako bi što više građana bilo upoznato sa ovom kampanjom. Vaša pomoć u sprovođenju kampanje nam je dragocena i zato vas pozivam da u skladu sa svojim mogućnostima emitujete materijale MUP-a kojima upoznajemo građane sa značajem ove kampanje”, napisao je Gašić.

On je istakao da je svaki komad oružja koji je u nelegalnom posedu, potencijalna pretnja.

„Podržite nas kako bismo zajedno ohrabrili građane da nelegalno oružje predaju i da na taj način doprinesemo većoj bezbednosti svih građana a posebno dece”, naveo je ministar unutrašnjih poslova.

Povezano

Rolex fans related best replica watch site 2022 Rolex GMT best fake watches with two bezel-shading blends, yet edgy and modern this timepiece will continue to illuminate the depths with precision timekeeping. Which watch Panerai Ferrari watches, . Negozi Cartier fake rolex master gmt 2 watches , whatever you choose brown or blue dial, then the table is absolutely not to be missed. Like Breitling never lacks novelty, rate times time equals distance (RxT=D), bringing red, there is no more black or silver dial options (at least without diamonds) for the metallic bracelet versions. No more leather strap options either. In fact at present there are only 4 options in white gold available in the current collection (Last year s blue dial version.