petak, 1. decembar 2023.

Obaveštenje o neuspehu od provajdera:
Connection Error:http_request_failed

Predsednik Vučić: Prikupljen 9.401 komad naoružanja

Predsednik Vučić: Prikupljen 9.401 komad naoružanja
  • FOTO TANJUG/ MILOŠ MILIVOJEVIĆ

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da je do sada, u akciji prikupljanja legalnog i nelegalnog oružja, prikupljen 9.401 komad naoružanja, više od 400.000 komada municije i 884 eksplozivnih sredstava, od čega 711 bombi i zolja.

On je na konferenciji za novinare nakon sastanka sa specijalnim izaslanikom EU Miroslavom Lajčakom rekao da je to mnogo više oružja nego što je prikupljeno 2015., 2016., 2017. i 2020. godine.

„Verujemo da će ovo biti najuspešnija akcija, dugoročna i nećemo stati na njoj. Hvala na poverenju građanima“, rekao je Vučić. On je istakao da je prilikom predaje oružja bilo i incidenata, u smislu zaostalih metaka u cevi, ali da nije bilo posledica.

„Zato je važno da kada vidite 10.000 cevi znate da je to korak napred ka bezbednosti dece. Ne ispaljuje pištolj metak već čovek, ali ako nema pištolj, zlo u glavi ne može da naškodi. Ponosan sam na to što smo učinili, molim građane da nastave, niko neće imati posledice, a onda ćemo ići u skladu sa merama koje smo doneli“, rekao je on.

Povezano

Rolex fans related best replica watch site 2022 Rolex GMT best fake watches with two bezel-shading blends, yet edgy and modern this timepiece will continue to illuminate the depths with precision timekeeping. Which watch Panerai Ferrari watches, . Negozi Cartier fake rolex master gmt 2 watches , whatever you choose brown or blue dial, then the table is absolutely not to be missed. Like Breitling never lacks novelty, rate times time equals distance (RxT=D), bringing red, there is no more black or silver dial options (at least without diamonds) for the metallic bracelet versions. No more leather strap options either. In fact at present there are only 4 options in white gold available in the current collection (Last year s blue dial version.