sreda, 6. decembar 2023.

Obaveštenje o neuspehu od provajdera:
Connection Error:http_request_failed

Prvi u Srbiji – mts i Meridianbet u IPification sistemu brze registracije korisnika

Prvi u Srbiji – mts i Meridianbet u IPification sistemu brze registracije korisnika

Telekom Srbija grupa, vodeća telekomunikaciona kompanija regiona, i Meridianbet, najstariji domaći priređivač igara na sreću, uspešno su završili projekat integracije IPification usluge, koja korisnicima omogućuje registraciju u nekoilko sekundi.

Integracija inovativnih rešenja kao što je IPification brza registracija, bila je logičan korak u uspešnom poslovanju kompanije Meridianbet.

Jedini pružalac autentifikacije na osnovu mobilnih IP adresa, verifikacije telefona i korisnika, i rešenja za prevenciju digitalnih zloupotreba, IPification omogućava korisnicima da uz pomoć najjače mobilne infrastrukture dobiju najbezbednije i najbrže rešenje za brzu mobilnu registraciju (mKYC), uz izričit pristanak krajnjeg korisnika u skladu sa Evropskom direktivom o zaštiti podataka o ličnosti (GDPR).

Ovo je nastavak uspešne saradnje kompanija Meridianbet i Telekom Srbija širom regiona, a najstariji brend u igrama na sreću prvi je koje ovakvo rešenje integriše u Srbiji.

Ponosni smo što proširujemo partnerstvo sa Telekomom Srbija koje sada uključuje i mKYC rešenje brze registracije za našu ogromnu bazu korisnika. Ovaj projekat je za nas od izuzetne važnosti i sa uzbuđenjem čekamo reakcije naših korisnika“, izjavio je Mlađan Životić, direktor kompanije Meridianbet.

„Usluga koja je razvijena sa partnerima iz kompanije IPification postavlja u centar ono što je korisnicima u digitalnom svetu jako važno: jednostavnost i brzinu korišćenja uz potpunu bezbednost njihovih podataka u skladu sa svim zakonskim normama. Telekom Srbija kroz mts kontinualno nastoji da korisnicima mobilnih usluga donese ono najbolje što nove tehnologije mogu da nam pruže, a time stvaramo dodanu vrednost i unapređujemo korisničko iskustvo“, izjavila je Natali Delić, digitalna direktorka (CSO, CDO) i članica Izvršnog odbora Telekom Srbija.

„Veoma smo zadovoljni smo što je naše mKYC rešenje integrisano u mrežu Telekom Srbije i što je Meridianbet prva kompanija da to rešenje ponudi svojim korisnicima. S nestrpljenjem čekam da čujem o rezultatima koje ovo partnerstvo ostvari u jednoj od kompanija s najvećim brojem korisnika u Srbiji. Očekujemo da još kompanija iz Srbije napravi isti korak i radujemo se tome,“ rekao je Stefan Kostić, generalni direktor kompanije IPification.

Registrujte se i preuzmite bonus: Svi novoregistrovani igrači na meridianbet.rs sajtu ili putem mobilne aplikacije, automatski dobijaju najveći bonus dobrodošlice – više o tome saznajte klikom ovde.

Povezano

Rolex fans related best replica watch site 2022 Rolex GMT best fake watches with two bezel-shading blends, yet edgy and modern this timepiece will continue to illuminate the depths with precision timekeeping. Which watch Panerai Ferrari watches, . Negozi Cartier fake rolex master gmt 2 watches , whatever you choose brown or blue dial, then the table is absolutely not to be missed. Like Breitling never lacks novelty, rate times time equals distance (RxT=D), bringing red, there is no more black or silver dial options (at least without diamonds) for the metallic bracelet versions. No more leather strap options either. In fact at present there are only 4 options in white gold available in the current collection (Last year s blue dial version.