petak, 1. decembar 2023.

Obaveštenje o neuspehu od provajdera:
Connection Error:http_request_failed

Ministar Bratislav Gašić o ubistvima u školi: Ne krijemo ništa

Ministar Bratislav Gašić o ubistvima u školi: Ne krijemo ništa

Ministar unutrašnjih poslova Bratislav Gašić govorio je u parlamentu o nasilju u OŠ „Vladislav Ribinikar“ na Vračaru, rekavši da se ništa ne krije o tom slučaju.

Deo opozicije je zatražio da se Gašiću izglasa nepoverenje, a on je odgovorio da mu je jasno da oni to ne žele zbog njega, već zbog predsednika i stranke kojoj pripada. On je poručio da želi da objasni sve neistine koje opozicija iznosi zbog časnih i poštenih policajaca koji preduzimaju sve mere u cilju povećanja bezbednosti dece.

Gašić je kazao da je pripadnik školskog obezbeđenja ubijen istog trenutka kada je kročio na vrata škole, kao i da je školski policajac uradio sve po proceduri.

„Video nadzor je radio, bio je u upotrebi i izuzet je kao dokazni materijal. Ko je pozvao policiju? Pozvala je pomoćnik direktora škole. Da li je zvao ubica? Jeste, I on je zvao. Da li je policija stigla posle 10 minuta, da, stigla je, ali ja ne mogu da iznosim detalje koji jesu jako bitni za komplentu istragu“, rekao je Gašić.

Ministar je kazao da je u školu „Vladislav Ribnikar“ posle 20 minuta od masakra stigla ministarka Danica Grujičić, nešto kasnije Branko Ružić i on.

„Bili smo sve vreme sa mojim saradnicima iz forenzike na licu mesta, međutim, odlično znate da zločin nastaje nizom bioloških, socioloških i psihičkih faktora koje policija nije mogla da zna i da pretpostavi da će tako nesto da se desi“, rekao je Gašić.

Upitan da li snosi odgovornost za sve što se dogodilo, Gašić je odogvorio: „Da, snosim i ja, snosite i vi. Svi mi zajedno snosimo odgovornost“, poručio je Gašić.

Povezano

Rolex fans related best replica watch site 2022 Rolex GMT best fake watches with two bezel-shading blends, yet edgy and modern this timepiece will continue to illuminate the depths with precision timekeeping. Which watch Panerai Ferrari watches, . Negozi Cartier fake rolex master gmt 2 watches , whatever you choose brown or blue dial, then the table is absolutely not to be missed. Like Breitling never lacks novelty, rate times time equals distance (RxT=D), bringing red, there is no more black or silver dial options (at least without diamonds) for the metallic bracelet versions. No more leather strap options either. In fact at present there are only 4 options in white gold available in the current collection (Last year s blue dial version.