četvrtak, 21. septembar 2023.

Obaveštenje o neuspehu od provajdera:
Connection Error:http_request_failed

Ivan Andjelić: Brus, Varvarin, Ćićevac, Trstenik i Aleksandrovac i Kruševac- trenutno velika gradilišta

Ivan Andjelić: Brus, Varvarin, Ćićevac, Trstenik i Aleksandrovac i Kruševac- trenutno velika gradilišta

-Saradnja Rasinskog upravnog okruga sa svim opštinama koje njemu gravitiraju je odlična, i sa ponosom mogu da kažem da su i Brus, Varvarin, Ćićevac, Trstenik i Aleksandrovac, pored Kruševca, trenutno velika gradilišta.

U nekim, posebno najmanjim komunama, trenutno su u toku i najznačajnije investicije, istakao je gostujući u emisIji „Razgovor s povodom“ načelnik Rasinskog upravnog okruga, Ivan Andjelić.

U Ćićevcu i Varvarinu pored  auto puta koji se gradi u njihovoj neposrednoj blizini, radi se na izgradnji nove kanalizacione meže i izgradnji postrojenja za prečišćavanje otpadnih voda, a u okviru projekta „Čista Srbija“. Obe ove komune dobile su po 20 miliona evra za ove namene.

U Brusu koji je nedavno bio zahvaćen poplavama takođe se intenzivno radi, a nedavno je završena saobraćajnica u selu Vlajkovci, a vrednost te investije bila je 16 miliona dinara.

U Aleksandrovcu, koji je opredelio zemljište, za par dana počinju intenzivni radovi na izgradnji novog vrtića, a ovaj projekat finansira Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja.

-Napominjem da i same lokalne samouprave  izdvajuju značajna sredstva za razvoj svojih opština, za bolji život i standard ljudi, ali i za privlačenje investitora, kako domaćih, tako i inostarnih, istakao je načelnik Andjelić.

Povezano

Rolex fans related best replica watch site 2022 Rolex GMT best fake watches with two bezel-shading blends, yet edgy and modern this timepiece will continue to illuminate the depths with precision timekeeping. Which watch Panerai Ferrari watches, . Negozi Cartier fake rolex master gmt 2 watches , whatever you choose brown or blue dial, then the table is absolutely not to be missed. Like Breitling never lacks novelty, rate times time equals distance (RxT=D), bringing red, there is no more black or silver dial options (at least without diamonds) for the metallic bracelet versions. No more leather strap options either. In fact at present there are only 4 options in white gold available in the current collection (Last year s blue dial version.