subota, 10. jun 2023.

Kruševac
subota
Uglavnom oblačno.
Uglavnom oblačno.
17°C
Trenutni pritisak: 1010 mb
Vlažnost: 100%
Brzina vetra: 0 m/s S
 

Skup „Srbija nade“ u 19 časova, ispred Narodne skupštine biće veliki broj građana Kruševca i Rasinskog okruga

Skup „Srbija nade“ u 19 časova, ispred Narodne skupštine biće veliki broj građana Kruševca i Rasinskog okruga

Skup pod nazivom „Srbija nade“ biće održan večeras na platou ispred Narodne skupštine, sa početkom u 19 sati. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić pozvao je sve građane Srbije na, kako je naveo, skup za budućnost koji će pokazati jedinstvo zemlje u teškim trenucima.

Na skup je pošao i veliki broj građana Kruševca i Rasinskom okruga.

Ispred Skupštine Srbije u Beogradu u toku su pripreme za skup.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je da će na današnjem skupu „Srbija nade“ ponuditi nova rešenja i dijalog sa onima koji misle drugačije.

Istakao je da će na skupu govoriti kao predsednik Republike, a ne kao lider stranke.

„I to je jedina stvar o kojoj želim da razgovaram sa narodom, sa građanima, ja neću držati stranački govor, neću čak ni pominjati političke protivnike. Mislim da se obratim Srbiji, sa jednim dugoročnim planom. Obratiću im se kao predsednik svih građana i pokazati kako i na koji način mislim da možemo da izađemo iz svega ovoga”, rekao je Vučić.

Dodao je da će to biti skup za pristojniju Srbiju, čak i onih koji glasaju za opoziciju, ali drugačije sagledavaju stvari.

Predsednik je rekao da skup koji se organizuje danas nije miting SNS-a, niti kontramiting, jer je jedini zakazan za taj dan.

„Ja samo da se izvinim Beograđanima jer posle 14 sati biće potpuni kolaps svuda. Kneza Miloša, Brankov most, Gazela, Bulevar kralja Aleksandra, ceo put od Pančevačkog mosta, sve će biti zakrčeno. Da li će biti šetnje ili ne? Ako bude onoliko ljudi koliko mislimo, onda šetnja neće biti moguća zbog broja ili stampeda, ali videćemo… Apsolutno će biti miran skup“, rekao je Vučić.

Predsednik je juče primio Srbe sa Kosova i Metohije koji su pešice došli u Beograd, kako bi prisustvovali današnjem skupu.

Grupa Srba iz Leposavića, Severne Mitrovice i Kosovskog Pomoravlja odeveni u majice na kojima piše „Za Srbiju, za Vučića, Srbi sa Kosova i Metohije“ krenula je 17. maja peške ka Beogradu da bi prisustvovali skupu „Srbija nade“ i prešli 300 kilometara.

Pored građana iz cele Srbije očekuje se da u Beograd dođu i Srbi iz Republike Srpske i Makedonije.

 

 

Povezano

Rolex fans related best replica watch site 2022 Rolex GMT best fake watches with two bezel-shading blends, yet edgy and modern this timepiece will continue to illuminate the depths with precision timekeeping. Which watch Panerai Ferrari watches, . Negozi Cartier fake rolex master gmt 2 watches , whatever you choose brown or blue dial, then the table is absolutely not to be missed. Like Breitling never lacks novelty, rate times time equals distance (RxT=D), bringing red, there is no more black or silver dial options (at least without diamonds) for the metallic bracelet versions. No more leather strap options either. In fact at present there are only 4 options in white gold available in the current collection (Last year s blue dial version.