petak, 1. decembar 2023.

Obaveštenje o neuspehu od provajdera:
Connection Error:http_request_failed

Centralna manifestacija obeležavanja Dana Ministarstva unutrašnjih poslova i Dana policije

Centralna manifestacija obeležavanja Dana Ministarstva unutrašnjih poslova i Dana policije

Na centralnoj manifestaciji obeležavanja Dana Ministarstva unutrašnjih poslova i Dana policije danas je u Palati Srbija, predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić prisustvovao otvaranju novog, najsavremenije opremlјenog Komandno–operativnog centra Ministarstva unutrašnjih poslova.

Tom prilikom, istovremeno, iz policijskih centara u Beogradu, Nišu, Kragujevcu i Novom Sadu, 1.304 mlada policajca svečano su položila zakletvu koju su predsednik Srbije i ministar unutrašnjih poslova Bratislav Gašić pratili putem video–linka.

Predsednik Aleksandar Vučić izjavio je da je veoma ponosan na srpsku policiju u koju se u prethodnom periodu značajno ulagalo, a koju čine policijski službenici koji su u potpunosti posvećeni svom poslu i spremni da se bore sa organizovanim kriminalom, uhvate u koštac i pobede korupciju, kao i da uvek budu na raspolaganju građanima.

„Ovi lјudi, iako ih gotovo svi neretko kritikujemo jer nam nešto zasmeta, u stvari su oni na koje se najviše oslanjamo, one koje uvek pogledom tražimo, ponekad i pozivima, ali oni koji uvek moraju da budu prvi koji će da nam pomognu“, rekao je predsednik Srbije i najavio nova ulaganja u srpsku policiju.

„ Naša Helikopterska jedinica, koja je već i danas izuzetno dobro opremlјena, biće najbolјe opremlјena u ovom delu Evrope. Uskoro dobijamo drugi Kamov helikopter, ruski, za gašenje požara i to će predstavlјati ogromnu prednost u odnosu na sve druge, u eri klimatskih promena kada su požari sve češći i to će spasiti mnoge živote i mnogo imovine“, istakao je predsednik Vučić, koji je ovom prilikom pohvalio rad ministra unutrašnjih poslova.

Nakon polaganja venca ispred Memorijalnog zida u čast svih heroja Ministarstva unutrašnjih poslova, predsednik Vučić uručio je 12 medalјa najuspešnijim policijskim službenicima za zasluge, posvećenost službi i hrabrost.

 

 

U sklopu ceremonije obeležavanja Dana Ministarstva i Dana policije, u kojoj su učestvovali pripadnici policije opšte nadležnosti, kriminalističke i saobraćajne policije, vatrogasno-spasilačkih, kao i specijalnih i posebnih jedinica MUP-a, predsednik Vučić je sa ministrom Gašićem obišao taktičko-tehnički zbor vozila koja su Ministarstvu dodelјena tokom ove i prošle godine.

Povezano

Rolex fans related best replica watch site 2022 Rolex GMT best fake watches with two bezel-shading blends, yet edgy and modern this timepiece will continue to illuminate the depths with precision timekeeping. Which watch Panerai Ferrari watches, . Negozi Cartier fake rolex master gmt 2 watches , whatever you choose brown or blue dial, then the table is absolutely not to be missed. Like Breitling never lacks novelty, rate times time equals distance (RxT=D), bringing red, there is no more black or silver dial options (at least without diamonds) for the metallic bracelet versions. No more leather strap options either. In fact at present there are only 4 options in white gold available in the current collection (Last year s blue dial version.