subota, 2. mart 2024.

Obaveštenje o neuspehu od provajdera:
Connection Error:http_request_failed

Glumica Gašić dirnuta nagradom i gestom

Glumica Gašić dirnuta nagradom i gestom

U Kruševačkom pozorištu nakon igranja predstave „Purpurno ostrvo“ upriličeno je uručenje godišnjih nagrada i priznanja. Žiri kojim je predsedavao dramski pisac Radoslav Pavlović dodelio je tri nagrade za rezultate u 2012. godini.

Nagrada Kruševačkog pozorišta „Bora Mihajlović“ za doprinos pozorišnom životu Kruševca i Srbije pripala je glumcu Miloradu Mandiću Mandi, koji je bio sprečen da prisustvuje svečanom uručenju. Godišnja nagrada za glumačko ostvarenje u 2012. uručena je glumici Mariji Gašić Gajić.

Ovo je prvi put da neko vidi i oseti moje emocije, energiji, život i zdravlje koje sam uložila u sve predstave do sada. Tako da sam dirnuta nagradom i oni su me dirnuli ovim gestom, rekla je Marija.

Nagradu za izuzetne rezultate primio je dekorater Saša Milićević. O tradiciji dodele godišnjih nagrada i priznanja govorio je upravnik Kruševačkog pozorišta, Branislav Nedić:

Kao i svake godine i ove smo se potrudili da odaberemo one koji su najbolji. Ove godine su se izdvojili naši radnici Marija Gašić Gajić i Saša Milićević. Ono što je isto za nas značajno jeste da je komisija izdvojila Milorada Mandića Mandu, kao nekog ko je zaslužan, ne samo za pozorište u Kruševcu, već i za pozorište u Srbiji. Mislim da su i ove godine nagrade otišle u prave ruke, rekao je Nedić.

Komisija za godišnje nagrade i priznanja bila je u sastavu: predsednik dramski pisac Radoslav Pavlović, glumac Tomislav Trifunović i pomoćnica gradonačelnika za društvene delatnosti, Slobodanka Miladinović. Nagrađene je i publika Kruševačkog pozorišta, nagradila gromoglasnim aplauzom, što je još jedna potvrda da su nagrade pripale pravim ličnostima.

Svetlana Gajić Ilčić

Povezano

Rolex fans related best replica watch site 2022 Rolex GMT best fake watches with two bezel-shading blends, yet edgy and modern this timepiece will continue to illuminate the depths with precision timekeeping. Which watch Panerai Ferrari watches, . Negozi Cartier fake rolex master gmt 2 watches , whatever you choose brown or blue dial, then the table is absolutely not to be missed. Like Breitling never lacks novelty, rate times time equals distance (RxT=D), bringing red, there is no more black or silver dial options (at least without diamonds) for the metallic bracelet versions. No more leather strap options either. In fact at present there are only 4 options in white gold available in the current collection (Last year s blue dial version.