četvrtak, 19. maj 2022.

Kruševac
četvrtak
Bez padavina.
Bez padavina.
20°C
Trenutni pritisak: 1030 mb
Vlažnost: 36%
Brzina vetra: 5 m/s J
 

Sportista godine u Trsteniku

Sportista godine u Trsteniku

Za najboljeg sportistu u 2012. godini u opštini Trstenik proglašena je Nada Sarić, članica karate kluba „Prva petoletka“ i kapiten ženske seniorske reprezentacije Srbije u borbama

U Domu kulture Trstenik održana je manifestacija „Izbor za sportiste godine opštine Trstenik za 2012. godinu“. Nagrade najboljima, za rezultate postignute nasportskim terenima tokom proteklih 12 meseci, dodeljene su u sedam kategorija: najuspešnije škole u sportskim takmičenjima, najbolji sportski radnici, najbolji trener, najbolji sportski klubovi, najbolji pionirski sportisti, najbolji juniorski sportisti, najbolji seniorski sportisti i najbolji sportista.

Za sportistu godine u opštini Trstenik proglašena je Nada Sarić, članica karate kluba „Prva petoletka“ i kapiten ženske seniorske reprezentacije Srbije u borbama. Nada Sarić, kao i bokserke Milena Matović i Tamara Miloradović, dobile su novčane nagrade koje ustanovilo opštinsko Veće za sportiste koji su tokom godine osvojili neku od medalja na domaćim i inostranim

Nada Sarić se zahvalila svima na izboru za najboljeg sportistu:
– Iza mene je veoma uspešna godina, dosta dobrih rezultata, na domaćoj i međunarodnoj sceni. Ovo priznanje meni dođe kao satisfakcija i motivacija za dalji rad i postizanje još boljih rezultata u narednom periodu.

Zamenik predsednika Opštine Radomir Milunović obećao je da će lokalna samouprava i dalje raditi raditi na razvoju sporta u Trsteniku:
– Opština Trstenik će učiniti sve da obezbedi dobre uslove sportskim klubovima. Usluge sportskim klubovima se ne naplaćuju, što je vid podsticanja sporta u opštini.
U narednoj godini prioritet nam je izgradnja fudbalskog terena i atletske staze.

Povezano