petak, 20. septembar 2019.

Kruševac
petak
Bez padavina.
Bez padavina.
16°C
Trenutni pritisak: 1020 mb
Vlažnost: 43%
Brzina vetra: 0 m/s ZSZ
 

2012. godina uspešna za JKP Kruševac

2012. godina uspešna za JKP Kruševac

Za nama je uspešna poslovna godina, planiramo puno toga i u predstojećoj 2013. godini, a izazov za nas je da isto i realizujemo – poručuju u Javno Komunalnom preduzeću u Kruševcu.

 
Pre nekoloko dana u Javno komunalnom preduzeću „Kruševac“ puštena su u funkciju 3 vozila.
Dva vozila su kupljena nova (kamion smećar i „bob-cat“), a jedan stari kamion smećar koji se nije koristio više od 10 godina je repariran i prepravljen u kiper kamion.Kamion smećar (opremljen je i malom dizalicom za pražnjenje podzemnih kontejnera, koji će se po prvi put postaviti u Kruševcu početkom marta) i „bob-cat“ kupljeni su od sredstava dobijenih na osnovu projekta Fonda za ekologiju, a ukupna cena ova dva vozila je oko 125.000 evra.

Govoreći o postignutom u 2012 godini, direktor Javno Komunalnog preduzeća Boban Kostić je sa zadovoljstvom istakao „U proteklih pet meseci, koliko obavljam dužnost, direktora Javnog komunalnog preduzeća, uspeli smo da popravimo finansijsko stanje i odradimo ono što je za taj period bilo planirano“. Kostić je naglasio da će u istom kontinuitetu nastaviti i u 2013 godini: „Pored nove mehanizacije,u godini koja je pred nama prioritet ća nam, pre svega, biti sređivanje odnosno ulepšavanje grada,pa se nadamo da ćemo proleće dočekati sa puno zelenila i uređenim gradskim trgovima“. Pored pomenutog, direktor JKP Boban Kostić, je Kruševljanima čestitao Novogodišnje i Božićne praznika, a svojim saradnicima, između ostalog, da nastave sa uspešnim poslovanjem.

Povezano