sreda, 29. maj 2024.

Obaveštenje o neuspehu od provajdera:
Connection Error:http_request_failed

I ove godine za subvencije u poljoprivredi Grad izdvojio oko 60 miliona dinara

I ove godine za subvencije u poljoprivredi Grad izdvojio oko 60 miliona dinara

I ove godine grad Kruševac je za subvencioniranje poljoprivredne proivodnje opredelio oko 60 miliona dinara.

Konkurs za više mera i subvencija raspisuje se u dva navrata u proleće i krajem leta. To se pokazalo kao dobra praksa ističe pomoćnik gradonačelnika za poljoprivredu Marko Knežević.

Pored ove mere, beleži se porast broja poljoprivrednika koji apliciraju za meru koja podrazumeva osiguranje.

Ove godine 5 miliona dinara opredeljeno je i za protivgrdanu zaštitu što je za milion dinara više nego prethodne. I kad je u pitanju govedarstvo, stavaruju se povoljniji uslovi.

Da bi poljoprivredni proizvođač ostvario pravo na subvencije potrebno je da ima registrovano gazdinstvo i da se bavi određenom delatnošču. Konstanu podršku poljoprivrednici imaju od strane ovlaščene službe u lokalnoj samoupravi i u stalnom kontaktu su sa proizvodjačima na terenu istakao je Knežević.

Povezano

Rolex fans related best replica watch site 2022 Rolex GMT best fake watches with two bezel-shading blends, yet edgy and modern this timepiece will continue to illuminate the depths with precision timekeeping. Which watch Panerai Ferrari watches, . Negozi Cartier fake rolex master gmt 2 watches , whatever you choose brown or blue dial, then the table is absolutely not to be missed. Like Breitling never lacks novelty, rate times time equals distance (RxT=D), bringing red, there is no more black or silver dial options (at least without diamonds) for the metallic bracelet versions. No more leather strap options either. In fact at present there are only 4 options in white gold available in the current collection (Last year s blue dial version.