petak, 29. maj 2020.

Kruševac
petak
Oblačno.
Oblačno.
12°C
Trenutni pritisak: 1020 mb
Vlažnost: 93%
Brzina vetra: 2 m/s JZ
 

Bekuta, Lukas i Manda za doček na trgu

Bekuta, Lukas i Manda za doček na trgu

Grad Kruševac će za doček Nove godine po starom, julijanskom kalendaru, organizovati koncert na glavnom gradskom trgu gde će pevati Aca Lukas i Ana Bekuta.

Koncert je najavljen sa početkom u 21:00, a predviđeno je da tačno u ponoć, uz vatromet i trubače iz Leskovca kruševljane pozdravi poznati glumac Milorad Mandić Manda, koji je nedavno dobio nagradu Bora Mihailović, koju Kruševačko pozorište dodeljuje za izuzetan doprinos pozorišnom životu Kruševca i Srbije.

Ovo neće biti prvi put da Lukas i Bekuta nastupaju zajedno. Pre dvadesetak dana Ana Bekuta je bila specijalni gost Aci Lukasu na koncertu u Sarajevu.

– Organizator je grad Kruševac preko Kulturnog centra. Koncert košta milion dinara, a plaćaju ga sponzori. Preduzeće „Rubin“ donira vino i rakiju, Vojska Srbije će obezbediti čaj za posetioce a „Trajal“ će pripremiti vatromet, kao i za Novu godinu – kazali su nam u Gradskoj upravi Kruševca.

Grad Kruševac u saradnji sa JUGOPREVOZOM organizuje u noći dočeka pravoslavne nove godine besplatan prevoz iz dvanaest pravaca, polazak je u 20 sati i 20 minuta 13-tog januara a povratak sa glavne autobuske stanice 14-tog januara u 1 sat i 30 minuta iza ponoći.

Za obezbeđenje sugrađana kao i samih učesnika biće zadužena Policijska uprava i Komunalna policija, za parking mesta Poslovni centar a dežuraće i ostale nadležne službe – Hitna pomoć, Vatrogasne jedinice i drugi.

Meteorolozi ne najavljuju padavine a temperature će biti oko proseka za janur mesec.

Kao i obično, sve to ispratiće i kamere regionalne TV Kruševac…

Povezano