četvrtak, 30. novembar 2023.

Obaveštenje o neuspehu od provajdera:
Connection Error:http_request_failed

Gradonačelnica Jasmina Palurović priredila prijem za sportiste

Gradonačelnica Jasmina Palurović priredila prijem za sportiste

Kruševac je rasadnik mladih talenata, među kojima su i sportisti, koji postižu odlične rezultate na brojnim takmičenjima, uspešno reprezentujući naš grad – rekla je gradinačelnica Kruševca Jasmina Palurović, koja je u Gradskoj upravi priredila prijem za sportiste. Obećala je da će grad obezbediti još bolje uslove za njihovu pripremu i nastupe na eminentnim takmičenjima.

Gradonačelnica je pozdravila sve prisutne i čestitala mladim sportistima na velikim uspesima rečima: „Hvala vam što ste svojim rezultatima predstavili naš Kruševac u najlepšem svetlu. Svojim velikim trudom, napornim treniranjem i zalaganjem ostvarili ste ovako velike uspehe. Zato se Grad trudi, posebno zbog vas mladih sportskih talenata, da kontinuirano ulaže u razvoj sporta i sportske infrastrukture, kako bismo vam obezbedili bolje uslove za treniranje i postizanje još boljih rezultata.“

Tri košarkaša Omladinskog košarkaškog kluba „Kruševac“ su bili najbolji na Sportskim igrama mladih Balkana u Splitu, koje su održane krajem avgusta ove godine. Osvojili su 1. mesto u basketu „3×3“ i postali regionalni prvaci.

Predstavnici MZ Veliki Šiljegovac su postali državni prvaci na Seoskim igrama u Požarevcu, koje su održane ovog meseca. Takmičili su se u različitim disciplinama: navlačenje konopca, bacanje kamena s ramena, skok udalj, navlačenje štapa, fudbal, odbojka.

Takođe, ovog meseca, Natalija Vojinović iz Atletskog kluba Kruševac, osvojila je 3. mesto u skoku uvis na Juniorskom balkanskom prvenstvu u Turskoj.

Stonoteniseri iz OŠ „Vuk Karadžić“ osvojili su 5. mesto na Svetskom školskom prvenstvu u Brazilu koje se održavalo od 15. do 25. avgusta ove godine.

Vladimir Radmanovac, trener Omladinskog košarkaškog kluba „Kruševac“ se zahvalio gradonačelnici i njenim saradnicima na prijemu. Rekao je da su ove nagrade samo podstrek da nastave dalje da vredno treniraju, svako u svojoj disciplini i da će nastaviti da predstavljaju svoj grad postižući još veće nagrade.

Povezano

Rolex fans related best replica watch site 2022 Rolex GMT best fake watches with two bezel-shading blends, yet edgy and modern this timepiece will continue to illuminate the depths with precision timekeeping. Which watch Panerai Ferrari watches, . Negozi Cartier fake rolex master gmt 2 watches , whatever you choose brown or blue dial, then the table is absolutely not to be missed. Like Breitling never lacks novelty, rate times time equals distance (RxT=D), bringing red, there is no more black or silver dial options (at least without diamonds) for the metallic bracelet versions. No more leather strap options either. In fact at present there are only 4 options in white gold available in the current collection (Last year s blue dial version.