četvrtak, 30. novembar 2023.

Obaveštenje o neuspehu od provajdera:
Connection Error:http_request_failed

U Kruševcu 15. Poljoprivredni sajam

U Kruševcu 15. Poljoprivredni sajam

Sve je spremno da se na, za to pripremljenom mestu na Kvantaškoj pijaci u Kruševci, okupe poljoprivrednici ne samo iz Rasinskog upravnog okruga, već i drugih delova Srbije.

Druženje poljoprivrednika zakazano je za 30. septembar. Kako Televizija Kruševac saznaje, Sajam će, ispred ministarstva poljoprivrede, vodoprivrede i šumarstva, pozdraviti državna sekretarka Ivana Popović. Zbog problema koje je izazvala afrička kuga svinja, neće biti klasične izložbe domaćih životinja, ali je organizator uveo neke novine, kao što je takmičenje u pripremanju gulaša u kotliću na starinski način, kao priprema ajvara i ostale zimnice.

Pomoćnik gradonačelnika za poljoprivredu Marko Knežević je izdvojio da će iz više gradova poljoprivredne stručne službe imati štandove, a očekuje se i veći broj izlagača proizvodjača poljoprivredne opreme.

Pored izložbe, očekuje se i organizacije takmičenja u pripremi zimnice, u najavi je i takmičenje u pripremanju gulaša na starinski način. Obezbedjene su i nagrade, zaključio je Knežević.

Povezano

Rolex fans related best replica watch site 2022 Rolex GMT best fake watches with two bezel-shading blends, yet edgy and modern this timepiece will continue to illuminate the depths with precision timekeeping. Which watch Panerai Ferrari watches, . Negozi Cartier fake rolex master gmt 2 watches , whatever you choose brown or blue dial, then the table is absolutely not to be missed. Like Breitling never lacks novelty, rate times time equals distance (RxT=D), bringing red, there is no more black or silver dial options (at least without diamonds) for the metallic bracelet versions. No more leather strap options either. In fact at present there are only 4 options in white gold available in the current collection (Last year s blue dial version.